Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-11-2008, 01:57 AM   #25
slowstar
Pro Member

Default Re: Jmj U Bg!

Quote:
Originally Posted by alavuk View Post
nisi ga dobro skontao , daleko od toga da barem ja njega ne postujem cak sta vise tu je ako ne i malo veci od kraftwerka i vangelisa
Alo, Alavuce!!!
Ipak te molim, malo razmisli pre nego li izbacis takvu konstataciju, za Kraftwerk ne znam, svako ima pravo na svoje misljenje, ali nemoj Vangelisa molim te da uzimas u obzir za poredjenje ni u sali, tu je debela razlika u klasi. Postujem JMJ-a veoma, mnogo je doneo tokom svog rada (na pocetku) ali Vangelis je za njega kombinacija
Mozarta, Wagnera i Gustava Mahlera... U odnosu na Vangelisa, Jare je decija muzika, ali dostojna postovanja, voljenja i divljenja zbog svezine i pristupa.
Vangelisov koncert u Sava Centru je ono sto bih voleo da vidim i cujem, sa simfonijskim orkestrom i horom, naravno, a i ucinicu sve sto je u mojoj moci (znaci ne mnogo, nazalost) da do tog koncerta dodje, iako je, kako cujem jedno tri puta skuplji i tezi za realizaciju od JMJ.
Pozdrav, zdravlje i sreca svima!!!

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules