|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
@pure
Lesha je 100000000% u pravu,a ja cu ti sveze posvedociti.... kakva Nemacka,kakvi bakraci....ja sam upravo pre pola sata pazario kod ovih nasih u BG Artist-u neki perverzni m-audio usb/midi kontroler sa 88 hammer-action dirki.vec sam bio spreman da se "izujem" jedno 30tak,40 evrica vise nego sto je cena u Thomann-u,sto sam bio spreman da zrtvujem zarad prave klavirske dirke,kad ono ![]() a inace,savetujem ti da odes licno do radnje i direktno porazgovaras sa ljudima,meni su ovi u Bg dali cak manju cenu nego sto im je istaknuto na zvanicnom sajtu(i to za nekih 30 tak evra).imaju jos razne robe na lageru,a ne daj Boze,ako ti nesto zatreba u garantnom roku,koga ces da juris po Nemackoj da ti vrati lovu ili servisira proizvod? ja sam imao varijantu da preko mog bubnjara uzmem sta sam hteo gore u svabiji i to novo po dobroj ceni,ali mi je uvek u glavi bio taj momenat sa post-prodajnom pricom:garancijom,servisom i sl...za polovnu stvar ionako ides po sistemu sta ti zapadne,ali za novo....hmmm.... razmisli poz Last edited by milanCHE; 05-11-2008 at 02:35 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ima li neko iskustva sa poručivanjem sa Thomann-a? | supersonic | Razno | 2 | 26-08-2009 07:35 AM |
Thomann | Inovative_kg | Razno | 43 | 21-02-2009 04:59 AM |