![]() |
Thomann - GB vs. DE
Interesuje me da porucim monitore sa Thomanna na adresu u EU (Slovenija)...koliko kapiram, nema nikakve carine jer je EU u pitanju, ali mi nije jasno otkud razlika u ceni izmedju UK i DE Thomanna...
Na engleskom je 918e, a na nemackom 970e... :confused: Genelec 8030 su u pitanju inace... Odakle bih onda trebao da narucim kako bi sve bilo ok? |
Re: Thomann - GB vs. DE
Engleska nije EU, kapiram da je zbog toga razlika. Finska jeste, pa kad izvoze za UK, vjerovatno ima neka fora...
|
Quote:
i generalno, ako porucim preko UK thomanna, da li salju iz EU posiljku? |
Ja cu ti reci jedno moje iskustvo ..... mozda pomogne ..... Narucio sam nesto preko Thomanna , ali da stigne kod devojke u Milano .... i na Thomann italija je bilo skuplje 20 e nego u Nemackoj , ali je shipping bio isto toliki .... tako da se tamo najvise isplatilo platiti tih 20 e vishe nego u Nemackoj jer je platila samo postarinu iz Italije u Italiju ( koja je nesto sitno )
E sad , tu je verovatno razlika u ceni ..... Generalno , u zemlji u kojoj je cena , odatle ti i salju , tako da ce verovatno shipping iz UK biti skuplji od shippinga iz Nemacke .... Inace ( iz mog iskustva ) sve pohvale Thomann u .... mozes uvek da proveris gde ti je posiljka , sve se javljaju na telefone i sve je vrlo ozbiljno .... Pozdrav |
Ne bi trebalo da je to...posto mi kao shipping costs stoji 0 jer je order preko 200e ili koliko vec treba da bi bio free shipping...
|
u Engleskoj nema Toman !! neznam o cemu prcate..ima samo zastavica, da pokazes iz koje si zmlje da sve bude na tvom jeziku!
A za cene, desava se da se urade update na svim sajtovima. samo zoves i kazes da si video za manje i odma smanje / izjednace...ko cuti - plati vise. Ovde, na pr odes u radnju (neku drugu) sa Thomanovim cenama i uglavno - da ne bi kupio od Thomana, daju ti istu cenu. Opet ko ne pita, upadne mu ...! |
Quote:
|
Quote:
http://europa.eu/abc/european_countries/index_en.htm |
Quote:
Jbm li ga ... ja proveravao i zvao telefonom .... opet rekoh ..... to je neko moje iskustvo :( ... a ja sam kupio za 600 e .... i opet je bio free iz Italije , ali ne iz Nemacke .... Pozdrav |
Quote:
Mali U.S.A. trojanski konjic u EU :) |
All times are GMT +1. The time now is 07:29 PM. |