|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Moderator
|
![]()
Sada ce da dobiju kitu od mene
![]() Nece ni tih 21, 22.000. Gas realno moze samo da pojeftini usled pojeftinjenja svih energenata na svetskom trzistu, a obzirom da mi imamo najpovoljnije uslove za uvoz istog. Takodje i gorivo. Ono iz rafinerije izlazi po ceni od 37 dinara. Sve ostalo su takse, porezi, akcize (citaj: deranje budala") do tih stotinak i nesto dinara koliko kosta litra, a sada nesto manje. U Americi kada je gorivo dostiglo "skoro dolar za litru (50 dinara, koliko je i realno da kosta...)", desila se panika, a mi ovde peglamo duplo skuplje i niko se ne oglasava. Ni narod, a ni politicari... GAs je realno da kosta oko 15 din po kubiku i sve preko toga je pljacka. Ovo poslednje poskupljenje uopste ne racunam, posto ga ignorisem.
![]() |
#82 |
Pro Member
|
![]()
Jeste ali u Francuskoj je Evro ipo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Moderator
|
![]()
Pa kada ovde budu prosecne plate 1500 eura, mogu i nasi da kradu na veliko, kao sto francuska vlada krade Francuze. Posto je ovde prosecna plata 300 eura, onda bi cena mogla da bude 50 din koliko zapravo i treba da kosta kada se na proizvodnu cenu naplati legalan porez...
A posle onog drasticnog poskupljenja, jedino su Belgija i Italija imale skuplje gorivo od nas u Evropi.
![]() |
#85 |
Mason
|
![]()
Amerika nije bas dobar primer za cenu nafte (benzina). Oni imaju svoje izvore, ai ono sto im fali... hmmm... jednostavno posalju vojsku da "nabavi", a neki im daju najpovoljnije moguce (Emirati, Kuvajt... itd. ), ne bi li ostali u dobrim odnosima sa USA, da se jednog dana ne bi desilo da i njih optuze za posedovanje oruzja za masovnno unistenje, srushe im gradove i ( onako iz zabave ) obese predsednika
![]() Sto se gasa tiche, tu nema problema za Srbiju, posto su mnogi nasi gradjani spremni da svoje gasove nesebicno podele sa okolinom ![]()
![]() |
#86 |
Mason
|
![]()
Da moj auto trosi poput tvog kasiku dizela (i to kafenu) na 100, bolelo bi me uvo da se oglasavam u ovim bolnim temama o ceni goriva
![]() Oggy ima prava da kuka sa svojim Globilack-om... On kad doda gas, pravi vrtlog u rezervoaru i iz auspuha izlicu Avaloni, Rode, Neumanni, efektiva u domacoj i stranoj valuti... ![]()
![]() |
#87 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Nisam imao pojma ..... pa ti da se grejes sijalicama , potrosio bi manje para ![]() Oni zaista nisu normalni .... ja sam mislio da je gas jeftinija opcija grejanja .... Doduse kad sam isao u Hr na letovanje , isao sam da tankujem plina koliko god sam mogao ( za 52 din ) jer je u Hr jel'te sve malo skuplje ....... i kad sam dosao do Zg ..... idem da napunim rezervoar i shvatim da sam magarac jer je tamo plin na pumpi 35 din !!!! E sad neka mi neko objasni ( bez USA i Francuske ) zasto je ovde plin na pumpi 54 din a u HR 37 din ???? Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |