|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Dva, najbolje tri dana ranije je neka sigurnost da nece da iskljuce... Mailovi koje salju kao upozorenje da nije uplaceno nemaju nikakve veze sa realnoscu, i salju se na kraju svakog meseca svima (verovatno)... kad se uplati i pet dana ranije.... mailovi stizu do zadnjeg dana kao da se nista nije desilo... Imao ADSL dve godine, i u odnosu na sbb, trenutno .... za ADSL mogu da kazem "... hvala, ali NE, hvala" ![]() Srecom, imam mogucnosti i za jedno i za drugo... pa mogu da biram..... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#2 |
moderator
|
![]()
sto,kakvo je tvoje iskustvo sa adslom?
preko koga si bio na adslu?
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Nema razlicitih provajdera za ADSL (barem ne jos)... Provajderi (osim Telekoma) su, u slucaju ADSL servisa, samo "trafike" za Telekom, odnosno pod-provajderi. Ne rade nista osim sto, za podrsku svojim "klijentima", cimaju Telekom, i svojim racunovodstvom obradjuju racune i ostalo, umesto Telekoma... rade na proviziju. Sva centralna mrezna oprema, i veze (gajtan, kabl, zica,...) prema klijentima su Telekomovo vlasnistvo. Za modeme i switcheve kod klijenata nisam siguran kako se organizuju po pitanju vlasnistva. Sto se tice kvaliteta: 1. SBB je prilicno povoljniji po pitanju onoga sto nudi za novac koji se placa. (godinu i nesto dana iskustva imam) 2. ADSL je realno nesto "tromiji" od kablovskog interneta zbog specificnog nacina rada, pricam o surfanju... kad ima puno sitnih fajlova. Za prevlacenje vecih fajlova nema neke preterane razlike (za isti iznajmljeni protok) pozdrav bogi p.s. cini mi se da smo vec pisali na ovu temu...
![]() |
![]() |
#4 | |
moderator
|
![]()
Ako su to sve primedbe koje imas na adsl,onda je to i vise nego kul...
Ja sam dve i po godine kod sbba i mogu da ispisem roman o nedostacima i podvalama... dexyco na prethodnoj strani rece da je sad cak za iste pare (tj 50 din vise) troduplo veca brzina neta kod Telekoma. :S tako da ne znam sta je ti je tu toliko povoljnije kod sbba :S.. u sv slucaju,ja bjezim... pozz Quote:
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Rekao je i Boggy ali da dodam... ja sam trenutno na adsl-u a imam sbb kablovsku, i odatle mi tu i tamo losa iskustva sa sbb-om ali isto tako znam i kako je sa adsl-om... kao sto rece Boggy adsl je svuda isti tako da je nebitno kod koga si... ja placam 1450din (5%popust ako placas na vreme) za 786/64, a sbb flat je 1350din za 1024/128... odakle Dexicu ona informacija ne znam... mozda je prvih 15 dana za nove korisnike... ko ce ga znati... uglavnom, ja cekam neku rekonstrukciju mreze i prelazim munjevito na sbb internet... naravno, odmah ugovor na 12 meseci i miran sam sto se pomenutih problema tice...
... inace ni adsl ne prolazi bas bez problema... ja sam imao svakakve situacije... jednom nije prosla uplata pa sam morao da im nosim moj primerak uplatnice, pre oko 3 meseca se desavalo citavih 20 dana da cesto veza pukne tj protoka nema a konektovan sam... pre oko godinu ipo dana su me iskljucili greskom pa nisam imao net 5 dana... i tako... S druge strane imam kablovsku (sbb) i vec 5 godina (bogami i vise) cekam na je*enu rekonstrukciju mreze... do sada su dolazili bar 50 puta i nesto mumlali, zapisali i nestali... i tako redom... ali opet, sto se tice prekida, mislim da na prste jedne ruke mogu da nabrojim koliko puta je za sve ove godine nestao signal... ... i eto... i za i protiv... ali za internet ipak mislim da je ugovor na 12 meseci za neki flat paket jos uvek kod nas najbolja solucija... Pozz
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]()
za sbb ti ne treba ugovor na odredjeni period. nisi obavezan ni da uplacujes svaki mesec.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ADSL download i naplata | alfom | Pricaonica | 5 | 14-11-2008 04:26 PM |
internet radio | SandRob | Razno | 10 | 11-07-2008 06:08 PM |