|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Administrator
|
![]() Quote:
i generalno, ako porucim preko UK thomanna, da li salju iz EU posiljku? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja cu ti reci jedno moje iskustvo ..... mozda pomogne ..... Narucio sam nesto preko Thomanna , ali da stigne kod devojke u Milano .... i na Thomann italija je bilo skuplje 20 e nego u Nemackoj , ali je shipping bio isto toliki .... tako da se tamo najvise isplatilo platiti tih 20 e vishe nego u Nemackoj jer je platila samo postarinu iz Italije u Italiju ( koja je nesto sitno )
E sad , tu je verovatno razlika u ceni ..... Generalno , u zemlji u kojoj je cena , odatle ti i salju , tako da ce verovatno shipping iz UK biti skuplji od shippinga iz Nemacke .... Inace ( iz mog iskustva ) sve pohvale Thomann u .... mozes uvek da proveris gde ti je posiljka , sve se javljaju na telefone i sve je vrlo ozbiljno .... Pozdrav Last edited by Max; 01-11-2008 at 02:20 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
Ne bi trebalo da je to...posto mi kao shipping costs stoji 0 jer je order preko 200e ili koliko vec treba da bi bio free shipping...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
u Engleskoj nema Toman !! neznam o cemu prcate..ima samo zastavica, da pokazes iz koje si zmlje da sve bude na tvom jeziku!
A za cene, desava se da se urade update na svim sajtovima. samo zoves i kazes da si video za manje i odma smanje / izjednace...ko cuti - plati vise. Ovde, na pr odes u radnju (neku drugu) sa Thomanovim cenama i uglavno - da ne bi kupio od Thomana, daju ti istu cenu. Opet ko ne pita, upadne mu ...! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jbm li ga ... ja proveravao i zvao telefonom .... opet rekoh ..... to je neko moje iskustvo ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
VIP Member
|
![]()
kakav "Engleski" Thomann??? Ima samo jedan i to je u nemackoj....odatle se SVE salje!!!
evo i slike i podataka
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ima li neko iskustva sa poručivanjem sa Thomann-a? | supersonic | Razno | 2 | 26-08-2009 07:35 AM |
Thomann | Inovative_kg | Razno | 43 | 21-02-2009 04:59 AM |