|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Tsssss, uvjek ima neka zackoljica
![]()
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
^taj fazon..
e da.. poshto imam u poslednje vreme problem sa izrazavanjem.. kako na forumu tako i ovako.. ne mogu da saberem misli (verovatno zbog neispavanosti), a kamoli da sklopim rechenicu koju ce svi razumeti.. moram da pojasnim.. ne planiram da kupim.. ali zelim da chujem vasha mishljenja o ovome.. po meni je ovo zaista dobra ideja.. i kao shto rekoh, stvar koja ce tek da zazivi.. ali je problem u samo jednoj stvari: cena.. koliko bi realno ovo trebalo da koshta? mislim, 500 serija je po meni format koji je namenjen uglavnom home studijima.. a ovo bi bio kao advanced home studio.. ![]() evo sad se kina i rusija udruzuju da pobede inflaciju, i privrednu krizu.. ![]() eto.. opet odluta mozak.. ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
k`o sto se kaze: "jebene finese"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Prosecna plata 30$, najvece plate imaju policajci, skoro 90$, zenu mozes da kupis za 120-130$ (u vlasnistvo), sa 1000$ dolara mita, resavas sve zakonske probleme koje bi ikada i ikako mogao da imas tamo... Bila skoro emisija o tome na TV-u... Proucavala je u stvari trgovinu ljudima, pa su ovi podatci izneti da bi govorili u prilog tome kako i zasto devojke pristaju na to... Igrom slucaja znam i licno da su teska beda i sirotinja, tako da pricao 900.000.000 bilo cega, kao i prica o seriji 500, home studijima, konzolama, svemirskim modulatorima... govori da je vreme za "Laku noc deco". Banujem te do sutra popodne "u zdravstvene svrhe"... ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Ivan Lekic
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
|
![]() Quote:
ako fox laze, i ja lazem.. poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MACKIE DIGITAL X BUS X400 - digitalna konzola | Insomnia Studios | Recenzije | 0 | 06-10-2007 07:34 PM |
Nesto sasvim drugacije nova digitalna konzola EAW | AcaHari | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 30-01-2007 08:09 AM |