|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#10 |
|
Moderator
|
^taj fazon..
e da.. poshto imam u poslednje vreme problem sa izrazavanjem.. kako na forumu tako i ovako.. ne mogu da saberem misli (verovatno zbog neispavanosti), a kamoli da sklopim rechenicu koju ce svi razumeti.. moram da pojasnim.. ne planiram da kupim.. ali zelim da chujem vasha mishljenja o ovome.. po meni je ovo zaista dobra ideja.. i kao shto rekoh, stvar koja ce tek da zazivi.. ali je problem u samo jednoj stvari: cena.. koliko bi realno ovo trebalo da koshta? mislim, 500 serija je po meni format koji je namenjen uglavnom home studijima.. a ovo bi bio kao advanced home studio.. evo sad se kina i rusija udruzuju da pobede inflaciju, i privrednu krizu.. eto.. opet odluta mozak.. poz |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|