|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav svima tek sada sam primetio vase komentare, ne znam zasto i sam sam popizdeo na ovaj sajt gde sam ostavio pesmu, jer nekoliko dana ni ja nisam mogao da dodjem do nje, sada sam probao da je cujem i uspeo, bitno je kada kliknes na listen jos jednom kliknuti na pesmu i inda će je pustiti.
Strooyaa, ?to bi rekao Vasko, e to se zove konstruktivan komentar, u svom dugogodi?njem amaterskom bavljenju muyikom naucio sam otprilike da izvucem dobar zvuk pojedinačnih instrumenata,ali jo? ne znam kako da ih rasporedim u miksu da svi detalji dođu do izra?aja, ba? zbog toga sam gitaru uradio da zvuči kao da je sa kraja pro?loga veka, veruj mi pokusavao sam da sa mnogo boljim zvukom ali njega bih izgubio u miksu.Sa sintom imam najveći problem jer ovo je pribli?no ono ?to sam hteo da postignem, nisam imao snage vise da eksperimentisem. Postoji i druga verzija ove stvari na mom sajtu ovo je samo remix zato se mo?da toko bezveze zavr?ava, utisava... www.discoviolence.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja bi vise istaknuo vokal - kao da je negdje iza cijele stvari.
Ritam je malo pre trom - probaj se jos malo poigrat s releaseom na kompresoru i mozda zamjenit kick. mozda neke stvari izbacit iz centra da malo prodise sve... To su bili konstruktivni komentari, inace mi je stvar kao stvar bas dobra, nebi dirao nest puno u aranzmanu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
nije lose za pocetak....na malim zvucnicima se sve cuje.
Moze gitara malo da se Zamasti...glas je nekako "tup" kao da je pod jastukom i u principu glas je najgori (akcenat, nacin pricanja..) Ja bi mu stavio neku distorziju (na glas ) i onda bi sve imalo vise smisla... Na bubnju (ritam) smara ono sto noga stalno ide du du du du, svaki cas... Aranzman (struktura pesme) je los...malo smara. Slusaj malo dance da vidis kako treba napraviti da nije dosadno... Neznam koliko "black hawk down" sample ima veze sa onim sto on prica..izgleda kao da nema... riff na gitari bije los. Tekst je MNOGO GLUP! sramota....napisi novi I na onaj "jeahh" stavi neki reverb, ili delay bas je amaterski.. ja bi sve nabio kroz kompressor da ga pumpa i onda ce biti jos uzbudljivije slusah Deep Dish (album od prosle godine..) ima puno gitara i cool je i da vidis kako rade glas i aranzmane..evo jedan primer.. http://www.youtube.com/watch?v=zPf_S...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=2TDdN...eature=related jedan riff sve vreme a radi do jaja.. itd...nije lose za pocetnu ideju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Deep Dish ima masnu produkciju, odlicno zvuci, da li možes da mi preporučiš neki dobar break beat u kombinaciji sa gitarom?Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
Ali ono ?to je zaista dobro je ona "gnjava?a" u pozadini koja zvuči kao neki digitalni diđiridu. To je super. I da, meni je i gitara skroz OK. ?ta me briga iz kog je veka ako dobro le?i. Quote:
Pozdrav
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
... eto, koliko ljudi toliko razlicitih ukusa... meni se cini da ova druga pesma "radi" samo zato sto je original veoma poznat, inace sam se smorio cekajuci da se nesto desi... a u ovoj prvoj mi je podjednako dosadan onaj "Billy Jean" bas koji ide od pocetka do kraja. @ Disco Violence - meni se pesma svidja, jeste malo monotona ali mi je osnova ok, mozda kada bi je malo prearanzirao i doradio ritam... i ono jeah jeste lose uradjen... distorzija na glas +1 IMHO Pozz
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ponovo valja socno opsovati.... | idekius | Audio Software | 32 | 04-05-2004 08:30 AM |