|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Potrebna mi je pomoc, treba mi preporuka za dobru midi klavijaturu sa 5-6 oktava.
Treba mi iskljucivo za rad sa sekvencerom, pravljenje aranzmana, a da ima: 1) pre svega kvalitetne synth dirke sa aftertouchom, da imaju neki otpor, i da ne prave buku tokom sviranja : ) 2) mod/wheel i dosta dugmadi, nekoliko knobova - treba mi dobra kontrola sekvencera, i play/stop i sl. dugmad bi dobro dosla, 3) da nije bas mnogo skupa, ne znam, do 200-400eur, zavisi sta ima. Nikad nisam koristio midi klavijature, pa me zanimaju vasa iskustva, ko je radio slicne stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Otprilike si savrseno opisao CME UF60... za te pare prilicno sam siguran da nema bolje... ima ga u Artistu pa mozes i da probas...
Pozz
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
ja sam gatao i uzeo m-audio axiom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
oaprograms, odakle si?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Jos jedan glas za istu klavijaturu, odlicna sprava za razumne pare.
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Video sam na slici kod Leshe u radnji onaj stari Novation Remote 61 samo ne znam koliko para ali mislim da bi se uklopio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Iz BG sam. Ne znam, Axiom mi deluje super. Tj, Novation deluje najmocnije, ali je previse skup.
Jesu sve ove klavijature sa semi-weighted dirkama? Zanimalo me je mozda cak nesto sa synth dirkama, ali da valjaju i da imaju neki otpor. To mi je vise nekako za midi kontroler, posto bih kontrolisao razne instrumente. Jeste da cu onda zaliti sto nisu semi-weighted ![]() Inace, izgleda da cu da odlozim kupovinu, pa mozda ulovim i nesto polovno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Nego, po cemu je taj CME tako dobar? Mene bas ne privlaci sto je glomazan i tezak, a ima cak manje kontrola od axioma npr. A skuplji je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vibrator
|
![]()
btw. prodali smo istog dana i axiom i uf50, uskoro cemo sniziti cenu za novation remote 61 na nesto preko 29 hiljada, imamo i remote 61 SL verziju koja je skuplja (ipak samo ona podrzava automap za razliku od obicne verzije).
stigao je i jedan cme uf6 koji ce biti jos povoljniji, javi ako te nesto od ovoga zanima. generalno, meni se cme svidja zbog dirki. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MIDI klavijatura... | Jan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 01-10-2006 03:43 AM |
1.Cubase tutoriali 2. Midi klavijatura | Danche | Audio Software | 12 | 28-08-2006 01:09 PM |
Nova MAudio firewire klavijatura-audio/midi interface-Ozonic | milos | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 19-11-2004 07:02 PM |