Quote:
Originally Posted by Maiv
Ali gajba nema tak dobre saundove 
|
ima, ima.... al' kad jedem meksički grah.
Quote:
Originally Posted by milos
Ako ce te ovo utesiti, sve sto bi svirao na njemu bi zvucalo "Vangelisoidno" ...
Uvek mozes da uzmes jeftiniji CS60
Ekstra bi bilo neki stariji zvuk da ubacis u arsenal tipa mini/arp2600/AKS Synthi ako ti ostalo viska para 
|
Milose ti i ja smo telepatski povezani , sto da ti kazem.

plan mi je upravo bio taj... da kasnije nadjem CS-60 u evropi (imam i brdo dijelova) a sa prvim kupcem , koji je odustao, sam bio dogovarao da mi da pod racun minimoog (naljepsi koji si ikad vidio) i Xpander. tako da nisi daleko od istine.. al ovo mi je ispalo bolje.
cim se preselim, i to rijesim, kupujem minimoog. u zimu 2009. to je vec dogovoreno.
Quote:
Originally Posted by DaBear
Jeli Clusterchord...jel ti to zivis u Americi??
Americki kamion kurir (rade biznis samo u Americi), Americka ulica, sa Americkim kucicama u pozadini...cak i kos za basket sa mrezom (nije niko ukrao ili iskidao!!) ispred dvorista...
Ili je mozda kupac bio toliko srecan kad ga je dobio da je morao da ti posalje slike kako mu ga unose u kucicu (koja verovatno danas vredi manje nego CS80, he,he..) ??
A?
|
e brate daBear, s koje si planete sišo ?

hehe pa svi ovdje znaju da mi je brat u Bay Area. vec 26 godina. tamo mi je stajao CS-80 u njegovoj garazi. preko njega su mi dosli skoro svi analog sintevi.. jest, to je front yard njegove kuce.
inace, zivio jesam, ko klinac u LA i Bay Area, a poslije studirao kompoziciju na UCSB .. 90tih.. sad naganjam mace po Zagrebu,.,.