|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
mod?rateur analogue
|
![]()
jest sad sam jos uvailo i tri rezervna voiceboarda it CS-60/80, za teske pare..prava navala.. *ebo te sve sto je ikako vezano za to, za CS yamahu, u zadnje vrijeme ide u nebeske visine. ljudi poludili
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ochuvan brutalno dobro, divota |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
ima jedan cs15d na prodaju...
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
stvar je jasna: mala ponuda = velika potraznja = velika cijena ![]() a cijene ce ic jos gore. jeote, gledam nedavno na eBayu Roland SVC-350 vocoder za 1500 eura...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
moje najiskrenije saucesce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Al jebga kad chujesh uzivi neki od starih VCO sintova i ne bude ti zao para (barem meni)... Zao mi je sto se nisam rodio negde 60-ih, pa da sam sve te lepe sprave kupio nove kada su se pojavile
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() http://matrixsynth.blogspot.com/2008...-minimoog.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
je sve cijene lete gore, ali ima tu svega. onaj ko dobro prati, zna za svaku spravu koja je to realna visoka cijena, obzirom na stanje na trzistu, a tko samo pokusava iskoristiti guzvu pa napucava stvari i vise od toga... pa ako prodje , prodje.. taj vocoder je primjer. mislim da je realno oko 1000 - 1100. al ako mu naleti jelen.. svaka cast. evo naprimjer, korg tridenti su se prodavali po 600 eura. pa su prosle godine neki bili po 1000, eventualno 1200. eto sad neki prevearant prodjae u engleskoj za 2500 funti.. ili ti nekakvih 3300 eura.. buaahahahah .. jer je analogno, poifono, i vintage.. apsolutno nerealno. nema sanse da proda, osim totalnom idiotu. zato ako nemas iskustva, pitaj. treba bit oprezan.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() samo komentiram bolesne cijene analogije na eBayu
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Cluster, a gdje je OB-X? Jos u Americi? Mislim da nema sinta kojeg bi vise htio probati...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jeftino, a dobro.. i tiho | Solozabal | Computer Hardware | 0 | 07-05-2009 11:10 PM |
Niko ne pominje pod-ove? | Kockalone | Gitarska Produkcija | 80 | 05-07-2007 06:23 PM |
Spreman da pijem kritike :-) | idekius | Promocija radova | 20 | 05-10-2003 06:51 PM |