|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
MAO
|
![]()
jest fakt, meni je baš lepo legla ova Keshova, onako mator i izboran, baš mu lego tekst. A i Trentu je.
I ja sam tu stvart čuo prvo Natural Born killers.. odličan o.s.t.. genijalni cohen otvara disk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
MAO
|
![]()
hmm, nisam slušao njegov opus, ostalo mi je u mozgu neki stih "and you want to travel with her.. and you want *******... to touch her perfect body with your soul"... mada mi je ovaj waiting krvavo dobar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Member
|
![]() Quote:
And you want to travel blind And you know that she will trust you For you've touched her perfect body with your mind. Suzanne by Leonard Cohen |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
MAO
|
![]()
e, jest, sećam se da je bilo žensko ime u pitanju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
Slazem se da mu je interpretacija vrhunska - ne mogu da kazem, u sustini, da je jedna bolja od druge kad razmislim - razliciti kvaliteti izvodjenja su u pitanju - Cash je ipak neko ko ima veliku kilometrazu u muzici, a i otpevao je ovo na izdahu maltene, odatle velika snaga pesme
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
MAO
|
![]()
potpisujem od reči do reči.
pritom sam je prvi put video na TV-u, sa spotom odmah, a spot je savršen za nj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
od spota sam se jezio svaki put.. pa sam ga skinuo i pushtao kad se probudim.. da se rasanim..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|