|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=SmVAWKfJ4Go
Nisam u toj vrsti muzike ali sam danas igrom slucaja cuo ovu stvari i video spot....ostao sam bez teksta...toliko jake i iskrene emocije u nekoj pesmi nisam cuo godinama...najezim se svaki put kad cujem ( pogledam ) pesmu . Muzika sjajna, tekst ( koji inace nikada ne slusam) fenomenalan, video savrsen.... Htedoh podeliti sa vama moje licno otkrovenje ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
haha
pa to je stvar od NIN u originalu btw, Trent Reznor je tu malo popizdeo jer je nakon te stvari Johny "otisao" i ostao upamcen kao da je pesma njegova.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
potpuno identičan utisak sam imao kao moritz, i do dan danas imam kad čujem tu verziju. To su uglavnom prva tri akorda koja odsviram kad se dohvatim neke akustare.
@everlast Ne lupetaj, džoni je objavio 4 albuma American History, čak je zapaženije prošao "Personal Jesus" od Depeche mode. Nit je ostao upamćen kao njegova pesma, nit je Trent popizdeo. e da, kuriozitet je da je produkciju ta 4 albuma potpisao Rick Rubin, bukvalno snimajući čoveka mikrofonom u krevetu na samrti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Velika respektaca za baticu Casha!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
i ja sam isto fan te pesme.. i produkcije iste.. i sad ste mi srushili kule i gradove.. mislio sam da je njegova pesma u originalu..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
kopija je kopija ko god da je izvodi i zamolio bih te, bezobzira sto si moderator, da ne uzimas sebi pravo da mi se obracas tako... Last edited by Everbeatz; 21-10-2008 at 01:19 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
I've been friends with Rick Rubin for quite a while, and he asked me how I would feel about Johnny Cash doing one of my songs. I thought, "Wow," because my songs have been my therapy, a vehicle for me to keep sane. I've never really thought about writing songs for other people, and I've never tried to pitch my songs to people. And that song in particular came from a pretty private, personal place. So it seemed, well, like that's my song.
Rick sent me a CD of it. I listened to it, and it seemed incredibly strange and wrong to me to hear that voice with my song. I thought, "Here's this thing that I wrote in my bedroom in a moment of frailty, and now Johnny Cash is singing it." It kind of freaked me out Rick asked what I thought, and I said, "You did a very tasteful job with it" -- which I did think and do think. It was a big juxtaposition for me to hear it as someone else's song now. It instantly became his song after that. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Last edited by silicon science; 21-10-2008 at 01:50 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
ok, imaš argument, ali je i dalje izvučen iz konteksta. Ovu informaciju gore navedenu nisam do sad video i hvala na deljenju iste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Downward spiral je zaista remek delo i neponovljiva prica...posebno trenutka u kome je nastao....... ali ,ruku na srce J. Cash je izuo koliko je lepo izneo tu pesmu... a i Rick R. je napravio fantastican posao sa njegovim vokalom.....sirovo , retro i pravo u celo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|