Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 20-10-2008, 05:02 PM   #11
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: tc electronic powercore6000

Quote:
Originally Posted by Bitch View Post
ludilo nije nimalo naivno. Ustvari system6000 bez AD/DA sekcije.
Ipak... ne pominju VSS4 i MD4... he, he... pojela maca Ipak moraju da zadrze nesto, nisu oni bas toliko ludi da uniste m6000 tek tako.
Old 20-10-2008, 05:29 PM   #12
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Pa zapravo i nije bas tako .... ovo je dosta prenaduvano .....

Oni su stavili najjacu kartu i pustili ono sto su inace pustili na PoCo ( naravno bez najboljih VSS4 i MD5 i gooooomile stvari ... dilejeva i sl stvari koje imas na TC M6000 ) i to je u sustini to .... i malo ga pompezno najavili ....

U sustini , sarena laza .... nista sto vec nije bilo

Pozdrav
pa ne mislim bukvalno za te pare sve to, nije lose.

poz
Bitch is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2008, 05:29 PM   #13
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Ipak... ne pominju VSS4 i MD4... he, he... pojela maca Ipak moraju da zadrze nesto, nisu oni bas toliko ludi da uniste m6000 tek tako.
normalno. ali opet je korisno.
Old 20-10-2008, 05:38 PM   #14
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
normalno. ali opet je korisno.
Naravno da jeste... i ne kazem suprotno... Samo skrecem paznju da ne bude: "Vidi... m6000 za nevelike novce"

A isto kao i u onoj temi "Kako smo zajebali Universal Audio"... rekao bih da uvek dobijemo tacno onoliko koliko i platimo...
Old 20-10-2008, 05:43 PM   #15
Max
Pro Member

Quote:
pa ne mislim bukvalno za te pare sve to, nije lose.

poz
Ma ne ... tu si u pravu .... samo sam rekao da nije bas tc m6000 samo bez adda ( kao sto si napisao ) cisto da se ne bune ljudi .... a to sto su napravili ja imam vec ravno 2 godine ( samo sto imam mk II + element ) , tako da nisu bas nesto novo napravili ( osim tog tap delay a , koji postoji oko 6 meseci )

A ako se ne varam , u studiju imate tc m6000 , pa ti i najbolje znas koliko toga ima sto nisu pustili ( cak i one stare m5000 i sl stvari nema )

Eeeee , a kad smo vec kod toga , mogao bi da ucinis uslugu drugarima na forumu . Ja se nesto jakoo davno dogovarah sa DVuckovicem , ali se dugo ne cusmo ..... postoji nacin da se preseti ( naravno oni sto su radjeni sa VSS3 , DVR2 i NoNlin2 ) portuju sa tcm6000 na Poco ..... medjutim , kad smo probali , trazio nam je tu neku karticu koja se gura u TC .....

Navodno , ne moze da se to preaci na ( beshe flopy ? ) nego mora prvo na tu memorisjku karticu pa tek onda na flopy

E sad , mi nismo znali koja je ( Dejo je probao sa par nekih koje su bile u blizini ) ali su one bile jako sumnjive , pa smo odustali od te ideje .....

Postoji na TC m6000 onaj " Hall of fame " i drugi super preseti , ( a moram priznati da valjda posto je tada VSS4 bio nov , 80 % preseta je na VSS3 i DVR2 ) .... ja bih bio vise nego spreman da finansijski podrzim placanje te kartice, pa da poskidamo sve te presete , a onda bi ih ovde na forumu podelili ....

Naravno , ako postoji vreme i volja .....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote
Old 25-10-2008, 06:45 AM   #16
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

max sto posto si u pravu. ovo je samo bundle pack, koji se i dosad mogao sloziti, samo sa ZVUCNIM imenom hahahah..

nema ni reverb4, ni dual ts plate, ni vss4, ni ambiator, od reverbova, pa MD5 itd..

mislim da usporedba sa UAD repakiranjem ne stoji, jer UAD nema svoje "hardverske" originale, pa tako ni ne misreprezentira ono sto je unutra. i ja kad sam procitao "6000" u naslovu ... digla mi se hidraulika... a kad ono nista..

clusterchord is offline   Reply With Quote
Old 25-10-2008, 12:23 PM   #17
Max
Pro Member

@ Imas li ti nekoga sa tc m6000 da izvucemo VSS3 , DVR 2 i Nonlin2 Presete sa njih .... posto je Bith odlucio da elegantno eskivira temu

Pozdrav
Old 25-10-2008, 04:02 PM   #18
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Quote:
Originally Posted by Max View Post
@ Imas li ti nekoga sa tc m6000 da izvucemo VSS3 , DVR 2 i Nonlin2 Presete sa njih .... posto je Bith odlucio da elegantno eskivira temu

Pozdrav
hahaha

"Elegantno" pratim Rumski sa iPhone-a (kao sto se vidi, stalno sam ulogovan), posto sam stalno on-the-road (jbg sad kad sam direktor vise sastancim nego sto sam u studiju u NS), ali mi je eleganto smaranje da pisem replyeve sa istog, nego cekam negde stonu masinu i malo vremena. Ali kad si vec zapeo da me prozivas, ajde
back on topic- volje bi mozda i imao, ali vremena slabo, jbg radi se. Samo me cudi da cimas mene, a u BG-u imas bar 15-tak sys6000 (artist ih je tolko prodao unazad 2-3 godine bas u BG). Ako te bas ispale svih 15, javi se, pa cemo smisliti nesto.
jbg moraju ljudi da shvate da sam u guzvi i da ako ne odgovorim na post za 15 min ne znaci da nesto izbegavam. Ko god me poznaje zna da je tako. Pa i sirotog divinera uvek ugostim sa jos trojicom, retko kad imam vremena sa nekim solo da se vidim.

Pozz
Old 25-10-2008, 04:11 PM   #19
Max
Pro Member

Quote:
hahaha

"Elegantno" pratim Rumski sa iPhone-a (kao sto se vidi, stalno sam ulogovan), posto sam stalno on-the-road (jbg sad kad sam direktor vise sastancim nego sto sam u studiju u NS), ali mi je eleganto smaranje da pisem replyeve sa istog, nego cekam negde stonu masinu i malo vremena. Ali kad si vec zapeo da me prozivas, ajde
Ma koje prozivanje .... malo peckam

Quote:
back on topic- volje bi mozda i imao, ali vremena slabo, jbg radi se. Samo me cudi da cimas mene, a u BG-u imas bar 15-tak sys6000 (artist ih je tolko prodao unazad 2-3 godine bas u BG). Ako te bas ispale svih 15, javi se, pa cemo smisliti nesto.
Ne znam da ih ima toliko , a i ne znam te ljude ..... a sad bas da idem po studijima ( pored foruma ) .....

Quote:
jbg moraju ljudi da shvate da sam u guzvi i da ako ne odgovorim na post za 15 min ne znaci da nesto izbegavam. Ko god me poznaje zna da je tako. Pa i sirotog divinera uvek ugostim sa jos trojicom, retko kad imam vremena sa nekim solo da se vidim.
Pozz
Jbg , ljudi se zale kad ima posle , zale se kad nema posla , nikako bre da budu srecni

Aj bre ...... nadji malo vremena , ima ovde dosta ljudi kojima ce to koristiti

Pozdrav
Old 25-10-2008, 06:15 PM   #20
Braca
Senior Member

Braca's Avatar

Ja verujem da ce biti i VSS4 i MD4 i 5 na ovom uredjaju, znaci da to spremaju, ali spremaju za dobre pare i ne odmah. ALi nesto drugo mi je tu jako sumnjivo, zbog cega potenciraju da je to 1:1 sa velikog TC 6000, da to ne znaci mozda da se VSS3 sa POCO i VSS3 sa TC6000 recimo razlikuju? i da je VSS3 na POCO emulacija VSS3 na hardverskim spravama, ako neko nesto zna o tome neka napise, bas me interesuje, to ne bi bilo korektno od TC!!!!
Braca is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules