|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Mason
|
![]()
Ipak... ne pominju VSS4 i MD4... he, he... pojela maca
![]()
![]() |
#12 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
SuperModerator
|
![]()
normalno. ali opet je korisno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Mason
|
![]()
Naravno da jeste... i ne kazem suprotno... Samo skrecem paznju da ne bude: "Vidi... m6000 za nevelike novce"
![]() A isto kao i u onoj temi "Kako smo zajebali Universal Audio"... rekao bih da uvek dobijemo tacno onoliko koliko i platimo... ![]()
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Ma ne ... tu si u pravu .... samo sam rekao da nije bas tc m6000 samo bez adda ( kao sto si napisao ) cisto da se ne bune ljudi .... a to sto su napravili ja imam vec ravno 2 godine ( samo sto imam mk II + element ) , tako da nisu bas nesto novo napravili ( osim tog tap delay a , koji postoji oko 6 meseci )
A ako se ne varam , u studiju imate tc m6000 , pa ti i najbolje znas koliko toga ima sto nisu pustili ( cak i one stare m5000 i sl stvari nema ) Eeeee , a kad smo vec kod toga , mogao bi da ucinis uslugu drugarima na forumu . Ja se nesto jakoo davno dogovarah sa DVuckovicem , ali se dugo ne cusmo ..... postoji nacin da se preseti ( naravno oni sto su radjeni sa VSS3 , DVR2 i NoNlin2 ) portuju sa tcm6000 na Poco ..... medjutim , kad smo probali , trazio nam je tu neku karticu koja se gura u TC ..... Navodno , ne moze da se to preaci na ( beshe flopy ? ) nego mora prvo na tu memorisjku karticu pa tek onda na flopy E sad , mi nismo znali koja je ( Dejo je probao sa par nekih koje su bile u blizini ) ali su one bile jako sumnjive , pa smo odustali od te ideje ..... Postoji na TC m6000 onaj " Hall of fame " i drugi super preseti , ( a moram priznati da valjda posto je tada VSS4 bio nov , 80 % preseta je na VSS3 i DVR2 ) .... ja bih bio vise nego spreman da finansijski podrzim placanje te kartice, pa da poskidamo sve te presete , a onda bi ih ovde na forumu podelili .... Naravno , ako postoji vreme i volja ..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
mod?rateur analogue
|
![]()
max sto posto si u pravu. ovo je samo bundle pack, koji se i dosad mogao sloziti, samo sa ZVUCNIM imenom hahahah..
nema ni reverb4, ni dual ts plate, ni vss4, ni ambiator, od reverbova, pa MD5 itd.. mislim da usporedba sa UAD repakiranjem ne stoji, jer UAD nema svoje "hardverske" originale, pa tako ni ne misreprezentira ono sto je unutra. i ja kad sam procitao "6000" u naslovu ... digla mi se hidraulika... a kad ono nista.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
@ Imas li ti nekoga sa tc m6000 da izvucemo VSS3 , DVR 2 i Nonlin2 Presete sa njih .... posto je Bith odlucio da elegantno eskivira temu
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
"Elegantno" pratim Rumski sa iPhone-a (kao sto se vidi, stalno sam ulogovan), posto sam stalno on-the-road (jbg sad kad sam direktor vise sastancim nego sto sam u studiju u NS), ali mi je eleganto smaranje da pisem replyeve sa istog, nego cekam negde stonu masinu i malo vremena. Ali kad si vec zapeo da me prozivas, ajde ![]() back on topic- volje bi mozda i imao, ali vremena slabo, jbg radi se. Samo me cudi da cimas mene, a u BG-u imas bar 15-tak sys6000 (artist ih je tolko prodao unazad 2-3 godine bas u BG). Ako te bas ispale svih 15, javi se, pa cemo smisliti nesto. jbg moraju ljudi da shvate da sam u guzvi i da ako ne odgovorim na post za 15 min ne znaci da nesto izbegavam. Ko god me poznaje zna da je tako. Pa i sirotog divinera uvek ugostim sa jos trojicom, ![]() Pozz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
![]() Aj bre ...... nadji malo vremena , ima ovde dosta ljudi kojima ce to koristiti Pozdrav |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Ja verujem da ce biti i VSS4 i MD4 i 5 na ovom uredjaju, znaci da to spremaju, ali spremaju za dobre pare i ne odmah. ALi nesto drugo mi je tu jako sumnjivo, zbog cega potenciraju da je to 1:1 sa velikog TC 6000, da to ne znaci mozda da se VSS3 sa POCO i VSS3 sa TC6000 recimo razlikuju? i da je VSS3 na POCO emulacija VSS3 na hardverskim spravama, ako neko nesto zna o tome neka napise, bas me interesuje, to ne bi bilo korektno od TC!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TC ELECTRONIC | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 02-12-2004 01:09 AM |