|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 | |
Vibrator
|
![]()
http://www.tcelectronic.com/powercore6000.asp
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
ludilo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pa zapravo i nije bas tako .... ovo je dosta prenaduvano .....
Oni su stavili najjacu kartu i pustili ono sto su inace pustili na PoCo ( naravno bez najboljih VSS4 i MD5 i gooooomile stvari ... dilejeva i sl stvari koje imas na TC M6000 ) i to je u sustini to .... i malo ga pompezno najavili .... U sustini , sarena laza .... nista sto vec nije bilo Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
pa shta te to chudi? isto to UA radi.. pakuje govno iz shupljeg u prazno.. samo napravi malo vishe mesta i kao evo vam..
![]() zato je native zakon.. ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]() ![]() shta sam loshe reko? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Pa nije poenta u mestu .... taj PoCO je sasvim dovoljno jak a i oni su SVE sto su inace pustili sa TC m6000 stavili ovde i nazvali proizvod kako su ga nazvali .....
I sa te strane to stvarno jeste 60 % algoritama sa TC m 6000 , a mozda i 80 % " korisnih " algoritama....... Ja sam samo napomenuo da ono sto je bitch rekao .... nije bas tako ...... A ne znam kakve veze ima sa native svetom ( posto jos uvek native nema odgovor na neke od ovih algoritama ) i zasto si kivan ![]() ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
ma probao ja, doncha vri baut mi. chuo razliku i sve.. al razlika nije dovoljno uochljiva da bih postao vlasnik ni uada ni tc-a. kolega davno kupovao tc zbog sonnoxa.. ja mu prichao "nemoj chovek, izacice native varijanta, mora da izadje".. i nije verovao.
sad mu nabijam to na nos. ![]() elem, necu spamujem temu vishe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TC ELECTRONIC | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 02-12-2004 01:09 AM |