|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#34 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Da, visina je 2,4m. A ta kosina je trebala biti puno manja ali se je zidalo kad nisam bio doma tako da je sad kasno. Dali bi vise pomogli difuzori umjesto ovih LR absorbera? Ne znam kako da stavim duze absorbere jer mi jako brzo pocinje ta kosina na desnoj strani prostorije i prozori, sa lijeve strane je prakticki cijeli zid netretiran i na njega mogu stavit bilo sta ali di su prozori ne mogu nista pa ne znam dali je pametno samo lijevi zid tretirati? Ovi corner trapovi ako ste primjetili su od dvije "debljine" (do pola je cetvrtina tervol ploce, a od pola do stropa osmina ploce), dali je to pametno ili bi bilo bolje da je cijela visina trapa jedna debljina (cetvrtina ploce)? Prednji zid je isto dosta slobodan (od visine zvucnika do poda nema nicega) tako da ima mjesta za stavit neku vrstu bass absorbera, sta bi tu bilo pametno? Razmisljam cak i da zatvorim taj drugi prozor jer mi prakticki ne sluzi previse jer vidim cijeli live room kroz taj prvi prozor. Dali bi to poboljsalo stanje? Pa probaj da isprazni? čim vi?e navlake u sobi, osobito zadnju stenu gdje je ormar. ... malo če ti pomoči kod donjih frekvencija, da ima? otvorena vrata kad miksa?... Ovo nisam razumio. Sto su navlake?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako se rijesiti peak-a na 130 Hz? | Edi Prog | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 06-11-2007 12:00 PM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
kako | File | Audio Software | 25 | 10-04-2004 12:16 PM |
Kako vam ide? | zmaj | Promocija radova | 7 | 24-02-2004 08:32 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |