|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#16 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Usudjujem se da kazem i sledece (pazi kakva jeres): UOPSTE mi se ne dopada U47, koji cene "do bola". Najbolji mikrofoni, po mom skromnom misljenu, naravno, sa kojima sam radio su DPA,(bivsi Bruel & Kjaer) Earthworks, Sony C48 i onaj (zaboravih) model, valjda 8000, a Neumanni izuzev jednog starog stereo modela iz KM serije mi se NIMALO ne svidjaju, zato sto "farbaju". Po meni, sva farbanja treba raditi naknadno, a snimati sto je ravnije i realnije moguce. A propos, uvek dajem prednost vrhunskoj "solid state" tehnologiji nad cevnom (lampaskom) izuzev, naravno, kod gitarskog pojacala, gde je izoblicenje SASTAVNI deo proizvodnje zvuka, a ne usnimavanja. Nadam se da si razumeo moj stav, i pored toga sto sam malo dosadan i preopsiran, sta ces, "staracka" osobina... Pozdrav, sve najbolje!!!
We are not alone in the Universe... Last edited by slowstar; 12-10-2008 at 11:46 PM. |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|