|
|||||||
| Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
Quote:
p.s. Mozda treba da ih potopis u shtirak pre ugradnje...hyhyhy |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Mason
|
?Ej, Hyhyhy
, mozda bi ti mogao da prekines da kucas boldiranim slovima. Vidis da niko od nas to ne radi...Boldiranje ne daje znacaj tome sto se kaze, vec izgleda kao nadvikivanje u kafani, a mi nismo kafana, niti volimo da se deremo
|
|
|
#3 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Kada kupis nove Dynaudio zvucnike, dobijes sa njima i User Manual gde pise kako tacno i koliko dugo treba razradjivati kutije kako bi one optimalno svirale. I znate sta? Zaista postoji ogromna razlika u zvuku izmedju prvog i petnaestog dana, koliko je navedeno u uputstvu da treba da se "razgaze". Zato treba voditi racuna da se ne komentarise nesto, ako se ne zna mnogo o tome
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
a to mi nije nikad jasno bilo.. ok, verujem u to shto prichate.. ali cale moj je lepo rekao jednu stvar:
ako se posle 15 dana drastichno promeni zvuk, kako ce biti tek posle godinu dana ili vishe? znatizelja, shta god.. verujem u to shto prichate, al mi treba neko objashnjenje, da bih ja dalje shirio tu prichu.. ![]() poz |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|
#7 | |
|
SuperModerator
|
Quote:
pozz |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Vesanje zvucnika treba da ima odredjenu elasticnost, a kod novog zvucnika je kruce, pa zbilja treba da se razradi da bi dobilo optimalnu vrednost + Dynaudio zvucnici imaju ferofluid koji je gusci kod novog zvucnika i takodje sviranjem postize optimalnu vrednost, i ako zvucnik neko duze vreme (mesec dana) ne radi, ferofluid ima tendenciju da se zgusne, pa je opet potrebno neko vreme da se ponovo razradi.
RM |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
|
aaa.. ja sam mislio da su mi mixevi loshi.. ustvari josh mi se nisu razradili zvuchnici.. hhahahahah
sad kapiram.. hvala na objashnjenju |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Moderator
|
Quote:
To ti je razlika izmedju jeftini zvucnika i skupi zvucnika. Skupe zvucnici za razrade i stau na optimalnom nivou. Jefzine nikad kraja. Pozz Denis |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|