|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
bi li mi neko definisao jazz synth? poshto sam propustio neshto..
![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Terminologija definitivno nije na mestu i tu se 100% slazem sa vama! Ali dobro ljudi, ne vidim razlog da se dize tolika buka oko tog termina. Isto tako sam cuo da ljudi kazu "narodnjacka klavijatura" ili "zabavnjacka klavijatura", sto po meni isto tako nije u redu pa se opet koristi i ne pravi se buka oko toga vec se sasvim normalno prilazi diskusiji o odredjenom "tipu" klavijatura!
Moja pretpostavka je da se niko od nas koji smo se javili ne bavi aktivno jazz muzikom pa stoga i ne znamo sta covek trazi. Tu mislim na boje, editing itd. Eto toliko od mene, nadam se da se niko nece uvrediti! Pozdrav svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Potreban savet za kupovinu klavijatura | queen of the night | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 44 | 21-12-2012 02:17 PM |
Dilema - potreban savet | Mitjovan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 22-01-2009 11:11 PM |
Potreban savet za kupovinu klavijature | Salle | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 07-10-2008 11:50 PM |