|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Urgentni centar necu ni da pominjem jer su takvi bolidi kakvih nema... imao sam pre par godina posekotinu na nosu i dok sam najzad dosao kod lekara on mi kaze da je vec pocelo da zarasta i da je mozda bolje da ne usiva
![]() ... ako vam je bas frka OBAVEZNO sesti u auto i otici u hitnu pomoc (na auto putu) nikako u urgentni, a i cekanje na javljanje operatera pa onda njegovo ispitivanje u 100 koraka o cemu se radi je dovoljno vremena da se stigne do hitne. Ako vec morate da zovete hitnu (ne daj Boze) cim se operater javi panicno recite ulicu i broj i da ste vec zvali i da covek/zena umire (iako mozda nije bas tako) i spustite slusalicu, onda ce morati da odmah posalju nekog... mada ni tad se ne zna jbg... ![]() ... a evo i moje price vezane za hitnu i klinicki centar... '92 sam imao saobracajku (bio na zurci pa krenuli po pice) i, posto sam izgubio svest, budim se dok me je decko koji je vozio izvlacio napolje i skontam da ne mogu da pomeram glavu... onako krvavi vratimo se pesaka do kuce u kojoj je bila zurka (oni mislili prvo da smo se pobili sa nekim ![]() ![]() ![]() ... ajd' pa nadam se da necete morati nikad da razmisljate o ovome tj. da vam nece zatrebati... Pozz
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetak snimanja | sasaristic | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 07-09-2009 08:21 PM |
Setup - za pocetak | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 12 | 22-08-2006 04:43 PM |