Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 30-09-2008, 04:44 PM   #1
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

Default Re: Pocetak Operacije gistrijumf!

Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b View Post
Daj, molim te...Nisu doveli Whitney i Arethu zar ne...zapitaj se zasto...
jer ne mogu da dovedu nekog ko nesto vredi,taj se ne bi ni pojavio u tako bolidnoj emisiji ...Nisu cak ni aktuelne komercijalne izvodjace s MTVa uspeli da dozovu,pa su doveli nekog cijih je pet minuta slave proslo...

.
Pa sumnjam da bi to bio dobar potez sto se komercijalne strane tice. Tesko da oni svi klinci koji su urlikali okolo (a predpostavljam da je taj neki uzrast i ciljna grupa) znaju bilo koju pesmu od Arethe recimo. A sto se 5 minuta slave tice...nemam pojma...nemam taj osecaj. Imala je malo duzu pauzu, neku operaciju...bem li ga ali mislim da ce ona jos dugo biti MTV zvezda. A ne znam ni koju bi to aktuelnu MTV zvezdu doveli. Svi bi oni za dovoljno kesha doleteli. Ako te MTV zvezda mogu da pevaju po svadbama ruskih bogatasa ne vidim sto ne bi ovde mogli
dawid is offline   Reply With Quote
Old 30-09-2008, 10:28 PM   #2
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Ko peva na svadbama ruskih bogatasa...
btw ne shvataj pogresno,meni se prvoj gadi na ovo sto je mtv postao...
sto se izbora pesama tice,bio je bolji i na idolu.barem se pevalo par hitova iz 70tih...da ne pominjem americki idol na kome se pevalo zaista dobrih pesama(iako je tek njihova muzicka skala vrednosti otisla u tri lepe)..zasto bi to uticalo na to da ovaj show bude manje komercijalan...ma..ko ih je*e uostalom

Quote:
Originally Posted by dawid View Post
Pa sumnjam da bi to bio dobar potez sto se komercijalne strane tice. Tesko da oni svi klinci koji su urlikali okolo (a predpostavljam da je taj neki uzrast i ciljna grupa) znaju bilo koju pesmu od Arethe recimo. A sto se 5 minuta slave tice...nemam pojma...nemam taj osecaj. Imala je malo duzu pauzu, neku operaciju...bem li ga ali mislim da ce ona jos dugo biti MTV zvezda. A ne znam ni koju bi to aktuelnu MTV zvezdu doveli. Svi bi oni za dovoljno kesha doleteli. Ako te MTV zvezda mogu da pevaju po svadbama ruskih bogatasa ne vidim sto ne bi ovde mogli

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 12:38 AM   #3
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b View Post
Ko peva na svadbama ruskih bogatasa...
Svadba iz snova u Nici

Ruski milijarder Andrej Melničenko venčao se 3. septembra na svom imanju kod Kap Antiba na Azurnoj obali sa našom poznatom manekenkom Sandrom Nikolić, članicom nekada popularnog ženskog benda „Models“. Andrej Melničenko, 514. na „Forbsovoj“ listi najbogatijih ljudi na svetu, obogatio se trgujući metalima iz Sibira, a trenutno je prvi čovek Elektroprivrede Rusije i jedan od vlasnika MDM banke....

... Posle svega gosti su se povukli u jedan prostrani klub, gde ih je čekalo novo iznenađenje. Vitni Hjuston je pozdravila Sandru i Andreja i otpevala im pesmu „I will always love you“. Posle nje nastupili su Enrike Iglesijas i Kristina Agilera koja je za svoj mini šou od tri pesme dobila više od milion dolara.

link:

http://portal.pozarevac.net/phpBB2/v...hp?f=10&t=1243

evo ovo sam ti nasao na brzinu. A i Vitni se spominje
dawid is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 01:08 AM   #4
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Auuuuu..pa toj Sandri najveci hit Modelsica uopste ne pristaje.Sigurno se udala iz ljubavi

Heh,ima se,moze se...

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Old 01-10-2008, 01:23 AM   #5
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Nisam gledao taj "spektakl" ...

Moram da se uključim samo vezano za ovo što Eva komentariše Anastasiju...nisam gledao , niti slušao taj nastup i vrlo vjerovatno da i nije bio bog zna šta...ALI Anastasija je svjestki poznata pjevačica koja je imala nekoliko hitova u svjetskim razmjerama, predpostavljam da još po neko u bijelom svijetu zna po nešto o pjevanju i da im se zbog nečega dojmilo njeno pjevanje i pjesme... ne znam sa kakvim ciljem treba nju sad prozivati i analizirati...

Last edited by balthazaar; 01-10-2008 at 01:26 AM.
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 01:36 AM   #6
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

nisi procitao sve moje postove...

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
Nisam gledao taj "spektakl" ...

Moram da se uključim samo vezano za ovo ?to Eva komentari?e Anastasiju...nisam gledao , niti slu?ao taj nastup i vrlo vjerovatno da i nije bio bog zna ?ta...ALI Anastasija je svjestki poznata pjevačica koja je imala nekoliko hitova u svjetskim razmjerama, predpostavljam da jo? po neko u bijelom svijetu zna po ne?to o pjevanju i da im se zbog nečega dojmilo njeno pjevanje i pjesme... ne znam sa kakvim ciljem treba nju sad prozivati i analizirati...

Old 01-10-2008, 02:14 AM   #7
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Jesam, jesam..pročitao sam...pretjeruješ što se tiče nje...Takođe, žena je bila teško bolesna i dobro je da mrda, a kamo li da pjeva...tako da i to ima veze sa tim što se pojavila velika pauza u njenoj karijeri...Mislim, nisam stvarno neki njen fan, al ne znam zašto "pljuvati" na nju ako su je pozvali na jednu lošu i trulu manifestaciju?
balthazaar is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules