|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
moderator
|
![]()
Ko peva na svadbama ruskih bogatasa...
![]() ![]() btw ne shvataj pogresno,meni se prvoj gadi na ovo sto je mtv postao... sto se izbora pesama tice,bio je bolji i na idolu.barem se pevalo par hitova iz 70tih...da ne pominjem americki idol na kome se pevalo zaista dobrih pesama(iako je tek njihova muzicka skala vrednosti otisla u tri lepe)..zasto bi to uticalo na to da ovaj show bude manje komercijalan...ma..ko ih je*e uostalom ![]() Quote:
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Svadba iz snova u Nici
Ruski milijarder Andrej Melničenko venčao se 3. septembra na svom imanju kod Kap Antiba na Azurnoj obali sa našom poznatom manekenkom Sandrom Nikolić, članicom nekada popularnog ženskog benda „Models“. Andrej Melničenko, 514. na „Forbsovoj“ listi najbogatijih ljudi na svetu, obogatio se trgujući metalima iz Sibira, a trenutno je prvi čovek Elektroprivrede Rusije i jedan od vlasnika MDM banke.... ... Posle svega gosti su se povukli u jedan prostrani klub, gde ih je čekalo novo iznenađenje. Vitni Hjuston je pozdravila Sandru i Andreja i otpevala im pesmu „I will always love you“. Posle nje nastupili su Enrike Iglesijas i Kristina Agilera koja je za svoj mini šou od tri pesme dobila više od milion dolara. link: http://portal.pozarevac.net/phpBB2/v...hp?f=10&t=1243 evo ovo sam ti nasao na brzinu. A i Vitni se spominje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
moderator
|
![]()
Auuuuu..pa toj Sandri najveci hit Modelsica uopste ne pristaje.Sigurno se udala iz ljubavi
![]() Heh,ima se,moze se...
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Nisam gledao taj "spektakl" ...
Moram da se uključim samo vezano za ovo što Eva komentariše Anastasiju...nisam gledao , niti slušao taj nastup i vrlo vjerovatno da i nije bio bog zna šta...ALI Anastasija je svjestki poznata pjevačica koja je imala nekoliko hitova u svjetskim razmjerama, predpostavljam da još po neko u bijelom svijetu zna po nešto o pjevanju i da im se zbog nečega dojmilo njeno pjevanje i pjesme... ne znam sa kakvim ciljem treba nju sad prozivati i analizirati... Last edited by balthazaar; 01-10-2008 at 01:26 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
moderator
|
![]()
nisi procitao sve moje postove...
Quote:
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Jesam, jesam..pročitao sam...pretjeruješ što se tiče nje...Takođe, žena je bila teško bolesna i dobro je da mrda, a kamo li da pjeva...tako da i to ima veze sa tim što se pojavila velika pauza u njenoj karijeri...Mislim, nisam stvarno neki njen fan, al ne znam zašto "pljuvati" na nju ako su je pozvali na jednu lošu i trulu manifestaciju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetak snimanja | sasaristic | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 07-09-2009 08:21 PM |
Setup - za pocetak | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 12 | 22-08-2006 04:43 PM |