|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]()
Kaomo svi predvideli.....UZASSSSSSSSS.Ne mogu da verujem da od tolike nam ex Juge,izabrase sve anti talente...komisiji je slon deff prdnuo na uvo.strasno.Ma sve je veliko njesra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ja licno jako volim takav zenski vokal. Kako ona proizvodu tu boju glasa nije mi ni bitno ali ne bi bila tu gde jeste da to ne valja i da uvek peva kao juce ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
moderator
|
![]()
Mislim da bi trebao da procitas moj prethodni post da bi shvatio bolje sta sam zelela da kazem (znaci jedno objektivno vidjenje,verujem da ce ti isto reci bilo ko ko se bavi pevanjem ili vocal coachingom)
drugo..'ne bi bila tu gde jeste' .. Gde ona to 'jeste' tacno sad?U Operaciji trijumf? Daj, molim te...Nisu doveli Whitney i Arethu zar ne...zapitaj se zasto... jer ne mogu da dovedu nekog ko nesto vredi,taj se ne bi ni pojavio u tako bolidnoj emisiji ...Nisu cak ni aktuelne komercijalne izvodjace s MTVa uspeli da dozovu,pa su doveli nekog cijih je pet minuta slave proslo... @ostali Komercijala ili ne,postujem kad neko uspe da se odrzi na sceni dugo (cak i kad ne poseduje nikakav kvalitet) ali Anastacia se nije bas odrzala...pre je bila one-hit-wonder. A to zasto se probila..Ona je samo bila prva koja je tako pevala,isto kao sto je Kazimir Malevich (haha opet ga pominjem na forumu lool) bio prvi koji je nacrtao crni krug na belom papiru i proglasio ga umetnickim delom,iako je to glupost koju svaki idiot bez ikakvog pojma o likovnoj umetnosti moze da uradi.Al eto,on je bio prvi..i to je to. Quote:
![]() |
![]() |
#35 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
moderator
|
![]()
Ko peva na svadbama ruskih bogatasa...
![]() ![]() btw ne shvataj pogresno,meni se prvoj gadi na ovo sto je mtv postao... sto se izbora pesama tice,bio je bolji i na idolu.barem se pevalo par hitova iz 70tih...da ne pominjem americki idol na kome se pevalo zaista dobrih pesama(iako je tek njihova muzicka skala vrednosti otisla u tri lepe)..zasto bi to uticalo na to da ovaj show bude manje komercijalan...ma..ko ih je*e uostalom ![]() Quote:
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Sto razdvojiste temu?
![]() |
#39 |
moderator
|
![]()
prethodna tema je bila iskustvo onog coveka pa reko bolje da otvorim novi thread nego da odem u off...bzvz
![]() |
#40 |
Senior Member
|
![]()
Svadba iz snova u Nici
Ruski milijarder Andrej Melničenko venčao se 3. septembra na svom imanju kod Kap Antiba na Azurnoj obali sa našom poznatom manekenkom Sandrom Nikolić, članicom nekada popularnog ženskog benda „Models“. Andrej Melničenko, 514. na „Forbsovoj“ listi najbogatijih ljudi na svetu, obogatio se trgujući metalima iz Sibira, a trenutno je prvi čovek Elektroprivrede Rusije i jedan od vlasnika MDM banke.... ... Posle svega gosti su se povukli u jedan prostrani klub, gde ih je čekalo novo iznenađenje. Vitni Hjuston je pozdravila Sandru i Andreja i otpevala im pesmu „I will always love you“. Posle nje nastupili su Enrike Iglesijas i Kristina Agilera koja je za svoj mini šou od tri pesme dobila više od milion dolara. link: http://portal.pozarevac.net/phpBB2/v...hp?f=10&t=1243 evo ovo sam ti nasao na brzinu. A i Vitni se spominje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetak snimanja | sasaristic | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 07-09-2009 08:21 PM |
Setup - za pocetak | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 12 | 22-08-2006 04:43 PM |