Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 26-09-2008, 04:35 PM   #4
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Default Re: ?ta mo?e da odradi UAD-2 SOLO ?

Flexi znaci da uz kartu dobijas i 500$ vaucer sa kojim mozes da kupujes plugin-ove (za 270e vise dobijes 500$ za kupovinu). Za svaki plugin postoji demo od 14 dana, a mogu da ti daju i jos 14 ako ih lepo zamolis pa probas i vidis sta ti treba i odgovara. Obrati paznju na info na sajtu o tome koliko instanci nekog plugina moze da potera odredjeni UAD jer ces onda znati koji ti UAD (sa koliko procesorske snage) treba.
Pricalo se na forumu i o varijanti da kupis UAD sa jos trojicom pa se onda na jedan nalog stave cetiri kartice koje koriste iste plugin-ove, tako da sve sto kupite od plugin-ova placate sva cetvorica znaci svako po 1/4 cene.
trenutno (ovaj mesec) postoji neki vaucer od 25$ koji daju kad otvoris nalog (kupis karticu)(svaki mesec se menja poklon... nekad daju i mnogo vise) + se za svaku karticu dobija 150$... sto znaci da ako kupite 3 UAD 2 Solo i jedan UAD 2 Solo Flexi platicete ukupno 435+435+435+700= 2.005e znaci svako po 500e a dobicete vaucere u vrednosti od:
25$ poklon
150e x4 = 600$
500$ od Flexija
150$ od ova tri Solo-a (po 50$ svaki)
= 1.275$ za kupovinu plugin-ova... i kasnije kada budete kupovali neki plugin platicete ga zajedno tj. svako po 1/4 cene.
Cene plugin-ova i pack-ova imas na sajtu... kada kupujes plugin imas opciju da platis vaucerom i to je to... a da, moras u jednoj transakciji da iskoristis celu sumu iz pojedinacnih vaucera sto prakticno znaci da ako npr. kupis plugin za 100$ a iskoristis za placanje vaucer od 150$, sa razlikom od 50$ mozes da se pozdravis... znaci bitno je u startu da se kupi ceo paket odjednom i da se tako iskombinuje da se najmanje izgubi (nekad znaju i da oproste neki $...)

Pozz

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules