|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Kupio sam UAD expert pack. To je set osnovnih pluginova + vaucer 750$ + neka promocija sada za registraciju karte 150$ = 900$.
Ima li iko neki "pametan predlog" , a da ima iskustva sa tim varijantama "medjusobne saradnje" koje su, medju clanovima foruma, veoma popularne ... Pozdrav
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pitaj lepo to je legalno. Da li ima mesta za jedan nalog kod nekoga. Pa ti dobijes sve sto nemas a za tvoje vaucere kupis sto taj drugi nema i imate extra Uad za malo para. Ja nemam vise mesta bas mi je zao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Haj Dexxy
Ok Ok Ok ne brini, ima ovde jos onih koji citaju izmedju redova, proces je vec otpoceo. Pozdrav
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Uspelo je!!!
![]()
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Eto, ja imam jos tri slobodna naloga i autorizaciju za: Cambridge, Dreamverb, Fairchild, 1176LN i LA2A.
Pa ako to nekome nesto znaci...... Pozz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ima jo? jedno slobodno mjesto kod mene i kolege, tu su već ovi plugini:
- Neve 88RS Channel Strip - Cambridge EQ - Precision Equalizer - Precision Multiband - Precision Limiter - LA2A - Pultec-Pro - Plate 140 - Dreamverb - BOSS CE-1 - Roland Dimension D - Roland RE-201 Space Echo uz one standardne:- Pultec EQP-1A - RealVerb Pro - CS-1 - Nigel - 1176SE Ako će neko neko uć sa Expertom, za 900$ vouchere bismo dokupovali kompletan ''Neve Classic Console Bundle'' paket (599$) i Helios-EQ (199$) i na preostalih 102$ treba dodati jo? 47$ za Fairchild 670 (ko?ta 149.$) ili ne?to u tom cjenovnom rangu. Uskoro ću kupit i dvije fleksi dvojke (sa jo? 1000$ vouchera) pa vjerujem da će to biti dovoljno za sve plugine. EDIT: Konsultacije na PM.
______ Adagio Last edited by Tolerancija; 01-10-2008 at 02:57 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ivan Lekic
|
![]()
evo mozes i kod mene .. Ovo ja imam
SPL Transient Designer LA-3A Audio Leveler Helios Type 69 EQ Neve 1073 EQ & 1073SE EQ Roland Dimension D Roland CE-1 Precision Equalizer Precision Limiter Plate 140 LA2A 1176LN Pultec-Pro Fairchild Dreamverb Cambridge 1176SE Pultec CS-1 RealVerb-Pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
uzeo bih ja uad-2 duo flexi ma ako neko hoce da saradjuje...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Ajde ljudi znam da svima treba mesta za uad-2 ali verovatno vam treba i neki novi pugin pa nije moguce da svi imate sve
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mixosaurus - Expert Virtual Drums | Mika Technika | Audio Software | 8 | 07-12-2012 01:52 PM |
Expert studio | Eon | Dizajn i konstrukcija studija | 45 | 11-01-2006 05:46 PM |