|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
a ako ga nisi unfreezovao? jel pametno brisati?
trenutno sam u frci i moram da zavrshim jednu pesmicu shto pre da bismo snimili spot za nju.. al matrica ne radi.. u matrici su uglavnom audio snimci gitare i bass-a.. i oko 8 vsti-a.. freezovao sam battery, trilogy (koji ide na pochetku pesme), ostadoshe samo ez drummer, kolosus, i saxlab.. ostalo je sve bass i gitara (oko 20ak kanala, i svaki od njih ima emulaciju pojachala i po koju "pedalu", pa ide u grupu di su ostali efekti kompresori sarme i kobasice) i tu sam opet frizovao oko 10ak kanala.. radilo je prekjuche, danas ne radi.. pizdim.. edit: i meni su tu jvm900ke al mi se zaglavi kod waves RAXx kompresora.. i nece dalje.. a posle petnaestak minuta mi izleti isto ono davidovo |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
Mozes da obrises... u projektu ce da ti javi da fale freeze fajlovi i da kanali moraju da budu unfreeze-ovani, sto nije problem osim ako ti ne zakuca komp
Pozz
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
ma bar da se digne pa cu da vidim shta cu sa njim..
![]() hvala poz |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
Pa ako ti prepuni memoriju i prsne kad krene da unfrizuje, ti otkaci vezu plugina sa lokacijom semplova jednostavnim preimenovanjem foldera i onda ce ti podici projekat, a kasnije znas i sam...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
intel dualcore duo 2,6 ghz
3gb memorije dual channel (nikad je ne popunim vishe od 70 posto) asusova matichna shto mi je diviner preporuchio (tj celu konfiguraciju smo smuckali zajedno svi na rumskom) veliki brzi diskovi.. sve je kako valja, osim shto je sx domaci.. to me jebe.. i nije za grua nego za mene.. pozdrav |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Mason
|
...to te sigurno ne zeza... jer... nema razlike, osim u domenu maste.
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
jel?
onda mi objasni kako ne mogu da kopiram setovanja sa jedne trake na drugu? kako nece da se ugasi (osim kad ga ctrl+alt+delete-ujem) sam kad je dignut altiverb zashto nece da digne npr tps plug, kada mi je otvoreno bilo shta shto ima veze sa kontaktom? zashto povremeno "ne moze" da sejvira? ako mi kazesh da je u pitanju moj komp, i lepo to obrazlozish, sutra cu da uradim opet sve ispochetka.. a inache, hocu josh jednu quadcore mashinu da nabudzim uz ovu.. pozdrav |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|