![]() |
Nuendo (t)erorise
1 Attachment(s)
Kao sto vidite na slici nece da mi otvori projekat. Kada krene da "ucitava" projekat zaglavi se kod jvm 900 plug-a i tada izbaci saopstenje sa slike. Probao sam da promenim ime, zatim da izbacim taj plug in, pa sam sve plagove izbacio iz vst foldera i na kraju sam nuendo instalirao u drugi sistem. Nista. Ima li neko jos neku ideju posto mi je jako bitan taj projekat? :confused:
Desilo mi se to nekoliko puta ali uvek kada je projekat bio otvoren pa sam sejvovao pod drugim imenom i ok, ali sada se desava pri otvaranju i nece dalje :banghead: |
Re: Nuendo (t)erorise
Jel u tom projektu ima friziranih traka?
|
Quote:
Pogledao sam u freeze folder a tamo dva wav fajla od 56 bajta i to bas ta dva gde je taj plug. Hvala puno :wink: |
kako si reshio? meni je ovo uobichajeno
|
Quote:
|
To je to :wink:
|
a ako ga nisi unfreezovao? jel pametno brisati?
trenutno sam u frci i moram da zavrshim jednu pesmicu shto pre da bismo snimili spot za nju.. al matrica ne radi.. u matrici su uglavnom audio snimci gitare i bass-a.. i oko 8 vsti-a.. freezovao sam battery, trilogy (koji ide na pochetku pesme), ostadoshe samo ez drummer, kolosus, i saxlab.. ostalo je sve bass i gitara (oko 20ak kanala, i svaki od njih ima emulaciju pojachala i po koju "pedalu", pa ide u grupu di su ostali efekti kompresori sarme i kobasice) i tu sam opet frizovao oko 10ak kanala.. radilo je prekjuche, danas ne radi.. pizdim.. :? edit: i meni su tu jvm900ke al mi se zaglavi kod waves RAXx kompresora.. i nece dalje.. a posle petnaestak minuta mi izleti isto ono davidovo |
Quote:
Pozz |
ma bar da se digne pa cu da vidim shta cu sa njim.. :D
hvala poz |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:49 PM. |