|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Superoperater
|
![]()
Uh, pa nije valjda dotle doslo
![]() Inace, za svoj 'kucni' studio (radna soba) sam nabavio A7 Adame, a tamo gde radim, imam genelec 1031a. Ja sam hteo da napravim nesto kod kuce, da bih deo posla mogao raditi kod sebe, a da imam koliko-toliko, koliko je to moguce, slicno slusanje, jer sam malo 'kratak' za Genelec. Razlika (gle cuda) postoji i to narocito u nizem opsegu, pa eto, pomislih na woofere, ali predpostavljam da ste to vec probali, pa mi bilo lakse da pitam... ![]() ![]()
![]() |
#22 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Sla?em se s vama
![]() ![]() Hvala na savjetima |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Bass reprodukcija u reziji je investicija... subwoofer ili full range monitoring je DEO te investicije. Vrlo cesto MANJI! Drugi je problem sto obicno za subwoofer ili full range monitor proizvodjac/trgovac kaze korisniku da mu treba shteker od 220V i balansirani ili nebalansirani izlaz iz necega da bi svirao... Akusticki tretman se ne spominje... "radost" otkrica je ostavljena kupcu (ako vec ne zna i sam!)... ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam sub 15' tannoy i par tannoya prastarih crvenih sa crnim membranama, pasivnih posto je u subu pojacalo, i kad potpuno smanjim sub ko da me je neko osamario
![]() Nemam nista sredjenu sobu, soba je 16m2, znam da divljaju basovi, al ebes muziku ako nema nista ispod 60-70 hz ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako sastaviti Pro Tools HD sistem | DzoniPFC | Computer Hardware | 3 | 26-01-2009 03:13 PM |
Od cega sve pada sistem!!! | alhoholicar | Audio Software | 9 | 05-07-2008 02:50 AM |
DAW/DSP sistem koji radi | dr.Ru | DSP forum | 3 | 07-02-2007 02:01 PM |
Referentni sistem | dr.Ru | Razno | 8 | 26-01-2005 08:57 AM |