|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma nije bitno sto se stisce, samo da to ja ne moram stiskat! Ja sam si napravio malu kutijicu sa prekidacem i tasterom. Da se onda moze i staviti u polozaj da je konstantno upaljeno. No nije bitno kakvo je, bitno da radi...
Inace, za skromnije uvjete, preporuka svima je Samson C-Control. Meni u studiju radi dobro, nisam cuo primjetnu razliku kad ubodem pojacalo i zvucnike direktno u pult ili preko njega (iako je on aktivno a svi kazu da je to losije - i ja u to teoretski i vjerujem!). Kosta malo vise od 100 eura i ima sve moguce opcije. Samo mu fali da mu izlaz 2 za zvucnike isto bude balansiran (oni su stavili nebalansirani). Primjetio sam da su Behringerovci kopirali i napravili identican model kao Samsonov. Doslovno se u boji kutije razlikuje izvana. Pitanje je kakav je taj. A on je ja mislim jos jeftiniji!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MACKIE Big Knob (studio command system) | ANITA | Recenzije | 44 | 20-07-2008 12:18 PM |
HITNO! BIG KNOB ili SPL 2381 | Oggy | Monitoring | 11 | 27-04-2005 12:21 PM |