|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Member
|
![]()
@ master ma znam ja sve to i imam prilicno dugacak fitilj, al je problem sa ovim bio sto je (osim sto ne zna sta hoce a nista mu se ne svidja) grozno prepotentan i bezobrazan.Znam ja to da treba istrpeti razne al svacije strpljenje ima granicu.A i ako trpim budale uvece necu preko dana. Ne moram
#62 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#63 |
Member
|
![]()
Pevacima ne treba pokazivati reziju,samo gluvu sobu.Jer njih sve drugo zanima osim tehnike.U gluvoj sobi nema nista da im odvlaci paznju,osim nekog "lijepog" mikrofona.
![]() A kad sve zavrsis ,pustis mu na slusalice. "Devojke moraju da budu dobro gradjene (zgodne) ,da bi znale da pjevaju,u protivnom ,puca im glas ,nista ne valja " ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Member
|
![]()
Pre neki dan su neki likovi dosli da snimaju kod mene neku rep pesmu, i sad pokazuju text, matrica tu, ja gledam, sve lepo moze da se uklopi. I tu krece snimanje..... Ijaoo, ono u zivotu nisam cuo. Covek je bukvalno 2 sata snimao prvi stih, i nije uspeo, ja ajde da ispadnem dobar, pa snimim, a on da me prati pa da iskombinujemo nesto, al nema pojma... 2 sata sam potrosio zato sto covek nije mogao da se uklopi sa matricom, sve moguce sam mu objasnio kako treba i nista. Neko vreme sam trpeo i onda sam poceo da se smejem dok su me oni gledali onako zacudjeno
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|