|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#111 |
Pro Member
|
![]()
Kod tebe mi se ucinio kao zvuk prosecnog vst... mada smo preslusavali preset-e. Silicon se malo vise poigrao i ovaj njegov demo mi zvuci korektno. Secas se da smo sam zvuk uporedjivali sa rolandovim 1080 modulom i konstatovali da iz rolanda izlazi "bolji...zdraviji zvuk". Eto tol'ko...
![]() u svakom slucaju za te pare i nema sta drugo da se kupi. p.s. stigla mi Vintage Synth prosirenje za JD-990... to je to! ![]()
![]() |
#112 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ljudi moji, kad zbrojim da sam gotovo htio uzeti Blofelda, sto zbog njegovog karaktera, sto zbog toga da mi (recimo) zamijeni microwave uzivo, zatim da mi je trebala mala klavijaturica kontroler 4oktave... i napokon da sam htio nositi E4xtu radi sampleova uzivo... sve to daje upravo ova sprava u komadu.
uff ako bude ispod soma eura i Waldorf nesto ne zaje*e u medjuvremenu, pa ostane sve na papiru, teško ce mi biti naći razloga da to ne kupim.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Pro Member
|
![]()
Znaci 599 eura ...Nice.
![]() Samo nisam skontao a i nisam nasao cemu mu sluzi taj RAM od 60 mega ili koliko vec?
![]() |
#115 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
mod?rateur analogue
|
![]()
jok bre. wavetable je sicusna memorija koju je vec blofeld imao kao rom, kao i svi prethodni waldorfi i ppg-i. kratki single-cycle waveformi, poslozeni po 2 x 64 komada u jedan "table". preko kojih morfas modulacijama. za user opciju za to ti treba memorije gotovo nista - 128k po setu i sl.
60Mb je uglavnom za klasicni PCM playback, kao sto ima Nord Wave, ocigledno kroz Blofeld engine filtere i modulacije. ostaje da se vidi oce li biti fiksni ROM, sto bi naravno bilo glupo, ili Flash-ROM. da mos da loadas svoje.. tri tipa oscilatora: VA, Wavetable i Sample playback. ps nadam se da ce imati i opciju za elegantni editing (na pc/mac) user wavetablea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Pro Member
|
![]()
Pa drugari ovo vec prevazilazi moja ocekivanja
![]() Eto i mene u Blofi klubu ![]()
![]() |
#118 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() eto, naucih nesto novo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Pro Member
|
![]()
Aha e to mi se svidja, drago mi je sto waldorf nastavlja dalje sa unapredjivanjem i hardvera i softa sto se tiche Blofelda, mali je vec to zasluzio...
Cluster/ demoje spreman cim dodjem kuci uploudam ga. Pozz Ovde u Grckoj je pretoplo za septembar, preko 30 stepeni, al barem je pivce ladno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poklon licenca za Blofeld RAM aktiviranje | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 09-07-2009 12:28 PM |
Blofeld u kutiji - Largo | Everbeatz | Audio Software | 1 | 15-01-2009 07:54 PM |