|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Koristi li se iko ovakvim 'pomagalima'?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
a kako nam to moze pomoci?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam pokusao koristiti radi, kako vjerovah - preciznosti 'ponistenja' nezeljenih freq. iz loseg mixa pri masterizaciji, ali me je to odvelo u corsokak.
Zato i pitam, da ne lutam vise oko ovoga bez veze. Zar je moguce da je to samo lijepa vizualna oprema aplikacije !?! Last edited by alfom; 01-09-2008 at 08:57 PM. Reason: dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Nikako, ali covek je bio dugo odsutan, pa sada pokusava da nadoknadi to "instant glupostima"...
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
ti gledaj, ako ti pomaze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Nema baš neke veze sa ovom temom, ali ni sama tema nema veze s mozgom, pa me nije blam da odlutam: Neki Habićev potencijalni pacijent je hteo da mu pesma zvuči prljavo ko Smells Like Teen Spirit od Nirvane. I sve vreme je pričao o spotu: sepija, out of focus, svi mlate kosama, navijačice, ludilo, montaža, gitarista svira iz lakta, ono kao, da zvuči raštimovano. Onda smo mu puštali istu pesmu bez spota i svaka mu čast - odma' je skapirao da ništa nije raštimovano.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 04-09-2008 at 04:58 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ?to se tiče pokojnog pevača Nirvane, mislim da je ono ?to sam prethodno napisao potpuno suprotno onome ?to si ti upravo otkucao ![]() Koliko ja poznajem čoveka, jedino ?to tokom rada Habić ne mo?e da podnese (pored nedostatka muzikalnosti) je neargumentovana arogancija klijenta i/ili snimatelja (ili programera, ako je i taj u priči). Ali opet, ko to mo?e da podnese? Pun pozdrav
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|