|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
@Eeva Zajebi razmisljanje o i brojanje falseva, razmisljaj o emociji, pa i ako izfalsiras 100 puta (gledajuci originalnu kompoziciju), to u stvari nece biti falsevi, vec lepa uzivo improvizacija. Bitno je ono sto cuje publika, a i sama kompozicija se razvija vremenom i postaje sve bolja i bolja od pocetne. Malo vise verovanja u sebe i malo vise obracanja paznje na "sitnice". U Srbiji, ako zelis da budes dobar vozac, moras da budes i dobar automehanicar, pa tako i ti ako zelis da budes dobar izvodjac, moraces da budes i solidan tonac... To u neku ruku i nije lose, jer zahteva svestranost i ne zavisis previse od drugih... ![]()
![]() |
![]() |
#62 | |
moderator
|
![]() Quote:
naravno,emocija je najbitnija i tu se slazem..ali ja jos uvek nisam na tom nivou da mogu da se opustim i zanemarim tacnost svog pevanja...jedno je improvizacija,a drugo je pevanje nota koje nemaju veze sa akordima u pesmi... al opet kazem,ocekivala sam da cu zeznuti,mada ne ovoliko :-/ u sv slucaju,hvala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Pro Member
|
![]()
Sve se da resiti ako si pozitiva, znaci malo alkohola pred nastup i trema razbijena, samo vodi racuna da ne preteras, jer ces dobiti kafanski vibrato...
![]() ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#64 | |
Banned
|
![]() Quote:
Eto to je deo mog posta...gde pise "sinhronizacija"morala si da znas sta ti se desava iza ledja,mogli su da ti se plaze a da ti pojma nemas,da popadaju svi u nesvest a ti da pevas i dalje...to je sve stvar iskustva,niceg loseg u tome nema...samo moj dobronameran savet.Ti si dobar interpretator i daj boze da vas ima puno,puno...na tvojoj sam strani u svakom slucaju,ja bi voleo da sam imao ko mene da posavetuje kad sam pocinjao.pozz Last edited by master29; 01-09-2008 at 02:42 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Moderator
|
![]()
@mirko: skroz si upravu.. nismo imali neku pravu probu, jer sam ja u sranjima i nemam neshto preterano zivaca da sedim u drushtvu i da pricham o muzici..
i realno, sve je bilo super isplanirano.. u pochetku je trebala da bude plesna grupa, ja za klavijaturom i ortak (koji je svirao gitaru za pesmu) na drugoj strani koji ce, jelte, svirati gitaru.. medjutim, on je ispalio.. ispalila je plesna grupa.. i onda iva nije znala shta da radi, i ufrchila se.. ja stvarno nisam znao shta da radim.. hteo sam da zovem plesnu grupu svoje bivshe devojke, zbog koje bi me moja sadashnja devojka verovatno linchovala.. pa je i to izvisilo.. i na kraju, iscimam ortaka koji tek godinu dana svira gitaru.. kao aj da udarash ritam.. i tu je bilo (sa moje strane) problema sa njim.. jer nema snage u rukama ni da izdrzi jednom celu pesmu, a kamoli da drzi ritam posle prvog kruga.. o solazi da ne pricham.. pa sam morao da napravim taj nazovi nadobudno narodnjachki pristup celoj stvari.. klavir je morao biti odsviran na pochetku.. i gitaru je neko morao valjano da odsvira.. pa sam, aj da tako kazemo "celu odgovornost" preuzeo na sebe.. ortak je tu vishe bio iz zajebancije.. iako sam ga nauchio svim akordima, video sam da nije mogao da odsvira sve dok smo bili na bini.. a sve sam to uradio, da iva ne bi bila sama na bini.. tj bez mene.. da bi imala nekog da joj uliva sigurnost, a mene ni pogledala nije.. ![]() ove tri devojchice su pozvane u poslednjem trenutku, i nismo imali ni vremena za neku pravu probu.. tako da kapiram i ivu zashto je imala frku.. mada, opet kazem, i rekao sam joj i tada.. jebesh sve.. jebesh festival.. jebesh nagradu.. odradi to kako ti se radi u tom trenutku, i nemash frke.. nije ni bitno.. ako bude uzasno, bice.. i to je to.. protiv toga ne mozesh.. potrudi se kolko god mozesh u tom trenutku i opusti se.. navezbana si.. ali eto, da zna za sledeci put.. da mashe liku za pultom, ako ja nisam u mogucnosti... i da, definitivno je bilo potrebno da monitoring bude glasniji, kao shto sam ja i rekao tom miloshu il kako se zove.. ona je navikla na to kod mene u studiju, a i predpodstavljam i u kuci.. poz btw, max javi se choveche.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() btw, drugi dan kako pokushavam da ti nakachim ono govno.. jebe me net.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
moderator
|
![]() Quote:
neko pre par postova rece da se prvi macici u vodu bacaju,mi bacismo i macku porodilju,ali sta sad,the show must go on... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Moderator
|
![]()
hahaha.. samo maraja keri je posle toga zavrshila na psihijatriji...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kalendar festivala | Danny Lou | Pricaonica | 101 | 04-10-2012 06:45 PM |
Dobro vece svima | stefanradjen | Promocija radova | 24 | 19-07-2009 10:12 AM |
Bolje od mene da se prvo cuje... | sRce | Pricaonica | 4 | 01-04-2009 04:40 PM |
Sa festivala | kVu | Promocija radova | 4 | 10-12-2008 08:30 PM |
prvo izdanje preko bare :) | dfndr | Promocija radova | 13 | 15-09-2007 09:29 PM |