Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-09-2008, 11:49 AM   #61
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Default Re: I prodje prvo vece Pan music festivala...

Quote:
Originally Posted by Heatman
btw, boli me uvo da cenzurishem rechi.. ponekad to radim, al jbg.. nismo mala deca ovde..
Sad cu da predlozim divineru da prilikom registracije ubaci i onaj checkbox "I agree with terms of licence and I am exect or over 16 years old"... Ma i ja imam raznovrsno izrazavanje tog tipa, ali sam ga sredio u normalnom govoru, dok naravno rad bez psovanja podrazumeva isto sto i burek bez jogurta...

Quote:
Originally Posted by Master29
Malo su mi nelogicne nagrade,npr ako sem ukapirao Ivan sexpress(ako se tako zove)je dobio nagradu od Novinara,da bi u glasanju dobio samo jedan bodJa mu do duse nebi dao ni jedan,ali mi je nagrada nelogicna.
Jesi l' ti siguran da nije dobio nagradu za skandal majstora od zute stampe?

@Eeva

Zajebi razmisljanje o i brojanje falseva, razmisljaj o emociji, pa i ako izfalsiras 100 puta (gledajuci originalnu kompoziciju), to u stvari nece biti falsevi, vec lepa uzivo improvizacija. Bitno je ono sto cuje publika, a i sama kompozicija se razvija vremenom i postaje sve bolja i bolja od pocetne. Malo vise verovanja u sebe i malo vise obracanja paznje na "sitnice". U Srbiji, ako zelis da budes dobar vozac, moras da budes i dobar automehanicar, pa tako i ti ako zelis da budes dobar izvodjac, moraces da budes i solidan tonac... To u neku ruku i nije lose, jer zahteva svestranost i ne zavisis previse od drugih...
Old 01-09-2008, 12:04 PM   #62
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Quote:
Originally Posted by dexyco View Post
U Srbiji, ako zelis da budes dobar vozac, moras da budes i dobar automehanicar
ovo si odlicno rekao...hahah...

naravno,emocija je najbitnija i tu se slazem..ali ja jos uvek nisam na tom nivou da mogu da se opustim i zanemarim tacnost svog pevanja...jedno je improvizacija,a drugo je pevanje nota koje nemaju veze sa akordima u pesmi...
al opet kazem,ocekivala sam da cu zeznuti,mada ne ovoliko :-/

u sv slucaju,hvala
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 12:21 PM   #63
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Sve se da resiti ako si pozitiva, znaci malo alkohola pred nastup i trema razbijena, samo vodi racuna da ne preteras, jer ces dobiti kafanski vibrato... Umesto sto razmisljas o tome kako ces se zajebati, razmisljaj o tome kako ces zajebati zajebavanje...

Quote:
Originally Posted by Eeva
u sv slucaju,hvala
U re welcome...
Old 01-09-2008, 02:40 PM   #64
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b View Post
Heheh,a mora i neko pogresno da protumaci
Ma neeee,nisam trazila krivicu ni u kome,vec samo objasnjenje,(citaj prethodne postove)...
Sve sam procitao i dobro skapirao...vidi,pises das si puno falsirala,posle toga da si neprimetno falsirala(da publika nije mogla da primeti)..to sve nema veze i da jesi i da nisi,svakome se to desava....ja sam ti samo dao savet kao stariji kolega,niceg bezveze nema u tome....da ste se bolje spremili verovatno bi bolje prosli,jer festival nije namesten.

Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b View Post
'ako su vam prateci vokali stajali ko na streljanju,niste ni trebali da ih imate...'

jesu li stajali tako?ja ih ni ne videh
Eto to je deo mog posta...gde pise "sinhronizacija"morala si da znas sta ti se desava iza ledja,mogli su da ti se plaze a da ti pojma nemas,da popadaju svi u nesvest a ti da pevas i dalje...to je sve stvar iskustva,niceg loseg u tome nema...samo moj dobronameran savet.Ti si dobar interpretator i daj boze da vas ima puno,puno...na tvojoj sam strani u svakom slucaju,ja bi voleo da sam imao ko mene da posavetuje kad sam pocinjao.pozz

Last edited by master29; 01-09-2008 at 02:42 PM.
master29 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 02:51 PM   #65
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

@mirko: skroz si upravu.. nismo imali neku pravu probu, jer sam ja u sranjima i nemam neshto preterano zivaca da sedim u drushtvu i da pricham o muzici..

i realno, sve je bilo super isplanirano.. u pochetku je trebala da bude plesna grupa, ja za klavijaturom i ortak (koji je svirao gitaru za pesmu) na drugoj strani koji ce, jelte, svirati gitaru..

medjutim, on je ispalio.. ispalila je plesna grupa.. i onda iva nije znala shta da radi, i ufrchila se.. ja stvarno nisam znao shta da radim.. hteo sam da zovem plesnu grupu svoje bivshe devojke, zbog koje bi me moja sadashnja devojka verovatno linchovala..

pa je i to izvisilo.. i na kraju, iscimam ortaka koji tek godinu dana svira gitaru.. kao aj da udarash ritam..

i tu je bilo (sa moje strane) problema sa njim.. jer nema snage u rukama ni da izdrzi jednom celu pesmu, a kamoli da drzi ritam posle prvog kruga.. o solazi da ne pricham..

pa sam morao da napravim taj nazovi nadobudno narodnjachki pristup celoj stvari.. klavir je morao biti odsviran na pochetku.. i gitaru je neko morao valjano da odsvira.. pa sam, aj da tako kazemo "celu odgovornost" preuzeo na sebe..

ortak je tu vishe bio iz zajebancije.. iako sam ga nauchio svim akordima, video sam da nije mogao da odsvira sve dok smo bili na bini.. a sve sam to uradio, da iva ne bi bila sama na bini.. tj bez mene.. da bi imala nekog da joj uliva sigurnost, a mene ni pogledala nije..

ove tri devojchice su pozvane u poslednjem trenutku, i nismo imali ni vremena za neku pravu probu.. tako da kapiram i ivu zashto je imala frku.. mada, opet kazem, i rekao sam joj i tada.. jebesh sve.. jebesh festival.. jebesh nagradu.. odradi to kako ti se radi u tom trenutku, i nemash frke.. nije ni bitno.. ako bude uzasno, bice.. i to je to.. protiv toga ne mozesh.. potrudi se kolko god mozesh u tom trenutku i opusti se.. navezbana si..

ali eto, da zna za sledeci put.. da mashe liku za pultom, ako ja nisam u mogucnosti...

i da, definitivno je bilo potrebno da monitoring bude glasniji, kao shto sam ja i rekao tom miloshu il kako se zove.. ona je navikla na to kod mene u studiju, a i predpodstavljam i u kuci..

poz

btw, max javi se choveche..
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 02:55 PM   #66
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Eto to je deo mog posta...gde pise "sinhronizacija"morala si da znas sta ti se desava iza ledja,mogli su da ti se plaze a da ti pojma nemas,da popadaju svi u nesvest a ti da pevas i dalje...to je sve stvar iskustva,niceg loseg u tome nema...samo moj dobronameran savet.Ti si dobar interpretator i daj boze da vas ima puno,puno...na tvojoj sam strani u svakom slucaju,ja bi voleo da sam imao ko mene da posavetuje kad sam pocinjao.pozz
ovo si skroz upravu.. a ribe su bile ispred nje shto je najgore.. samo sa desne strane.. iva se zabola u jednu tachku i nije sklanjala pogled sa nje..

btw, drugi dan kako pokushavam da ti nakachim ono govno.. jebe me net..
Old 01-09-2008, 03:17 PM   #67
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
ovo si skroz upravu.. a ribe su bile ispred nje shto je najgore.. samo sa desne strane.. iva se zabola u jednu tachku i nije sklanjala pogled sa nje..

btw, drugi dan kako pokushavam da ti nakachim ono govno.. jebe me net..
Ako ti je lakse dodji do studija i donesi mi na Cd-u.
master29 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 04:41 PM   #68
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Sve sam procitao i dobro skapirao...vidi,pises das si puno falsirala,posle toga da si neprimetno falsirala(da publika nije mogla da primeti)..to sve nema veze i da jesi i da nisi,svakome se to desava....ja sam ti samo dao savet kao stariji kolega,niceg bezveze nema u tome....da ste se bolje spremili verovatno bi bolje prosli,jer festival nije namesten.
Ne,ne (nisi skapirao,hahah) to za neprimetno falsiranje sam pricala o tome kako sam zvucala kad sam pesmu uvezbala i spremila za fest,tj kako sam zvucala PRE festivala i probe (i bilo je par falseva,koje publika ne bi mogla da primeti,i s tim sam se pomirila,htedoh reci da nisam hiruski tacna bila,ali ovoliko da falsiram nisam ocekivala).Za festival i dalje stojim da sam odvratno zvucala,ali Boze moj.Desilo se i cak Maraji Keri,pa je niko nije obesio...oki,znam sta si hteo da kazes,i znamo to...bice bolje...
neko pre par postova rece da se prvi macici u vodu bacaju,mi bacismo i macku porodilju,ali sta sad,the show must go on... )
Old 01-09-2008, 04:50 PM   #69
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

hahaha.. samo maraja keri je posle toga zavrshila na psihijatriji...
Old 01-09-2008, 05:11 PM   #70
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
hahaha.. samo maraja keri je posle toga zavrshila na psihijatriji...
hahahahahahaha....
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules