|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 | |
moderator
|
![]()
Heheh,a mora i neko pogresno da protumaci
![]() Ma neeee,nisam trazila krivicu ni u kome,vec samo objasnjenje,(citaj prethodne postove)...jesam se spremala,i imala sam matricu kod sebe,i pesmu sam uvezbala toliko da sam u svakom izvodjenju imala mozda najvise 6-7 (publici neprimetnih) falseva ukupno u celoj pesmi (sto je 'dozvoljeno' za jedan take) ..nije da sam shvatila festival neozbiljno,pa da kazes da sam se tamo od jednom pojavila ko pala s Marsa...a nisam se bogme ni toliko prepala pa da ne znam sta cu ,kad sam bila na bini...ne znam sto svi misle da sam ja toliki tremaros da se ukipim il pobegnem s bine.ja jesam panicar veliki (pred samo nastupanje) ali kad izadjem,daleko od toga da se smrznem...sada sam samo zvucala sebi lose u trenutku pevanja i to me je smorilo..a zasto se to desilo,ne znam..kao sto rekoh (ko zna koliko puta...),il moje neiskustvo na bini,ili monitoring,ali u svakom slucaju ne smatram to nenormalnim,jer je ipak prvi put...al hvala puno na savetu... 'ako su vam prateci vokali stajali ko na streljanju,niste ni trebali da ih imate...' jesu li stajali tako?ja ih ni ne videh ![]() ![]() mada sto jes,jes, nisu mi trebali prateci,nego mi rekose da je bina prevelika za mene samu ( ![]() ![]() u svakom slucaju,bilo pa proslo,nece biti ni prvo ni poslednje... ako nas bude sledece god na festu,sad bar znamo sta necemo raditi...a svima vama hvala na saslusavanju,misljenjima i savetima... Quote:
|
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kalendar festivala | Danny Lou | Pricaonica | 101 | 04-10-2012 06:45 PM |
Dobro vece svima | stefanradjen | Promocija radova | 24 | 19-07-2009 10:12 AM |
Bolje od mene da se prvo cuje... | sRce | Pricaonica | 4 | 01-04-2009 04:40 PM |
Sa festivala | kVu | Promocija radova | 4 | 10-12-2008 08:30 PM |
prvo izdanje preko bare :) | dfndr | Promocija radova | 13 | 15-09-2007 09:29 PM |