|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Evo ti par razmisljanja. Prosle godine su Pepersi u kukuruzima pokraj Indjije skupili oko 100 000 ljudi, Stonsi 50 000, pa kroz Exit svake godine u proseku prodje izmedju 150 i 200 000 i da ne nabrajam dalje. Bojim se da je problem druge prirode! Nije problem da nece ljudi da slusaju neku drugu muziku vec. Nevalja nam ta muzika. Last edited by LACKY; 20-08-2008 at 12:35 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Banned
|
![]() Quote:
ili klon David-a Coverdale-a (kojih ima pun k..ac) od Zdravka Colica???? i sta je to vise normalna muzika???? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
samo znam da velika vecina mladih slusa narodnjake. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam samo kad ce se promeniti. Pa sad je vreme iz razloga sto je muzicka oprema "jeftina" i dostupna skoro svakome. Nekada je bilo drugachije i sami znate... Nije bilo Kineskih jeftinih gitara (koje mogu da zavrse posao), nije bilo kompa vec bato morao si mixer da pazaris pa ovo pa ono, i kostalo je sve to papreno, i to je jedan od 200 ljudi mogao da priusti, cak i tada kada se imalo kesha... Mialim da je muzika kod nas reciprochna velicini nase jadne i napacene zemlje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by silicon science; 20-08-2008 at 12:46 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
"Na svako tudje NE, ja kazem svoje DA" ![]() ![]() ![]() Anarhija bato pa ti vidi ![]() ![]() ![]() ![]() E upravo o tome pricham, i ta "normalna muzika" ume da bude zatupljujuca, i to vrlo @Lesha-u pravu si ti sto se toga tiche, samo sto nazalost ta pricha nije vise crno-bela, vec ima mnogo nijansi Last edited by silicon science; 20-08-2008 at 12:51 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Banned
|
![]()
Lesho skoro svi su u nekom segmentu svog zivota imali dodira i sa turbo folkom i sa domacim dance-om...nema tu neke velike filozofije,najbolji nasi pevaci pevaju narodnjake na nastupima...to je surova realnost,takav nam je sistem,ljudi itd....mozda ti nebi to radio mozda mnogi ne zele ni da cuju za to...ali toga ce biti i sa nama i bez nas....bice neki drugi ultra folk ili buvljak folk nema tu izbegavanja....kako Betovena da slusa lik koji muze krave,nemamo mi tu kulturu....mi smo zemlja seljaka na brdovitom balkanu.hteli to ili ne...ja ne mrzim ni jednu vrstu muzike....neko to dobro radi,neko ne i to je to.Ajd mi objasni jel su svi u tvom zanru vrhunski???Nisu i nece biti,jer je prosto nemoguce...tako je u svakoj vrsti muzike.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|