|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#111 |
Junior Member
|
![]()
Nisam siguran da TO moze da se "otpeva" na engleskom. Engleski vokali nisu pogodni za taj thriller...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam, mislim da je moje gadjenje prema spomenutom otpocelo jos od pre desetak godina kada sam gledao na TV jedan intervju sa njima, i imali su tako loshu i jadnu prichu u fazonu: mi smo jako kvalitetna grupa, mozda jedina koja radi ovako nesto na ovim prostorima ibla blabla. I za kraj, zapamtio sam sta je gosn. Djule dotichni rekao, i citiram, znachi citiram.
-Nesretni voditelj: I, sta bi ste izjavili za kraj emisije? -Djule-jos bih dodao samo to, da poruchim svim bendovima da ne pokusavaju i da se ne trude da sviraju i da naprave album, zato sto ce nas sledeci biti bolji od tog vasheg. Ljudi, ovo je doslovno citat, i zapamtio sam ga iz razloga sto je to nesto najjadnije sto sam u zivotu chuo i bio sam zgrozen, i to toliko da ni vishe chasovno tushiranje ladnom vodom nije pomoglo ![]() Last edited by silicon science; 20-08-2008 at 12:28 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Banned
|
![]()
Pa ljudi u svakoj muzici ima govana na kilometre smrdi.....sta sad su svi dj-evi do jaja ili d&b,koliko smo samo puta imali polemiku oko toga....pa ne trcimo maraton bavimo se muzikom....po meni ima par kvalitetnih izvodjaca u trijumfu ostalo su gola g..na... i nemoj da se lazemo na kraju ce voditi leteci start po ulici i deliti televizore..kakav crni endemol i ostale pro.kuce......gde je 3ka dur,idol...oni gledaju da uzmu kes,vuku tu decu skoro za dzabe naplacuju se iz grada u grad.Gde je ljubimica Cveta(lokalna voditeljka)strasnooooo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Zanrovi muzike nastaju i poropadaju, ljudi slusaju pa neslusaju i svi prave od toga i neki biznis. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Vibrator
|
![]()
ne dozivljavam kao rat, ali uz ovoliko mladih generacija kojima je pink isprao mozak, pozdravljam sve sto ima veze sa po meni normalnom muzikom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Pro Member
|
![]()
Grand vec duze vreme nefura "narodnjake". Kodnas se vec odavno ukorenila Rambova formulacija Turbo Folk, koja je podosta evoluirala od tada. Ja bi to danas formulisao (recimo) Ćušpajz Pop.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |