Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 20-08-2008, 12:16 AM   #111
Wookee
Junior Member

Default Re: Operacija Trijumf

Nisam siguran da TO moze da se "otpeva" na engleskom. Engleski vokali nisu pogodni za taj thriller...
Wookee is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2008, 12:17 AM   #112
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Operaciju Trijumf

Quote:
Originally Posted by lesha View Post
sta si se uhvatio van gogha kao pijan plota?
Ne znam, mislim da je moje gadjenje prema spomenutom otpocelo jos od pre desetak godina kada sam gledao na TV jedan intervju sa njima, i imali su tako loshu i jadnu prichu u fazonu: mi smo jako kvalitetna grupa, mozda jedina koja radi ovako nesto na ovim prostorima ibla blabla. I za kraj, zapamtio sam sta je gosn. Djule dotichni rekao, i citiram, znachi citiram.
-Nesretni voditelj: I, sta bi ste izjavili za kraj emisije?
-Djule-jos bih dodao samo to, da poruchim svim bendovima da ne pokusavaju i da se ne trude da sviraju i da naprave album, zato sto ce nas sledeci biti bolji od tog vasheg.

Ljudi, ovo je doslovno citat, i zapamtio sam ga iz razloga sto je to nesto najjadnije sto sam u zivotu chuo i bio sam zgrozen, i to toliko da ni vishe chasovno tushiranje ladnom vodom nije pomoglo A ne zaboravite, radim u novinam koje se zovu "SVET", i prochitao sam i chuo svakakva sranja u zivotu, ali nesto ovako jadno NIKAD.

Last edited by silicon science; 20-08-2008 at 12:28 AM.
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2008, 12:17 AM   #113
master29
Banned

Pa ljudi u svakoj muzici ima govana na kilometre smrdi.....sta sad su svi dj-evi do jaja ili d&b,koliko smo samo puta imali polemiku oko toga....pa ne trcimo maraton bavimo se muzikom....po meni ima par kvalitetnih izvodjaca u trijumfu ostalo su gola g..na... i nemoj da se lazemo na kraju ce voditi leteci start po ulici i deliti televizore..kakav crni endemol i ostale pro.kuce......gde je 3ka dur,idol...oni gledaju da uzmu kes,vuku tu decu skoro za dzabe naplacuju se iz grada u grad.Gde je ljubimica Cveta(lokalna voditeljka)strasnooooo
master29 is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2008, 12:18 AM   #114
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Quote:
Originally Posted by lesha View Post
ovo mu dodje kao kontra udar mladim zvezdama granda, jos jednom, vrlo pozitivna stvar.
Zasto bre Leso ti to stalno dozivljavas kao neki rat, pa zar mislis da su u Americi ljudi isfurali rap da bi ratovali sa kantrijasima.
Zanrovi muzike nastaju i poropadaju, ljudi slusaju pa neslusaju i svi prave od toga i neki biznis.
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2008, 12:20 AM   #115
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Ne znam, mislim da je moje gadjenje prema spomenutom otpocelo jos od pre desetak godina kada sam gledao na TV jedan intervju sa njima, i imali su tako loshu i jadnu prichu u fazonu: mi smo jako kvalitetna grupa, mozda jedina koja radi ovako nesto na ovim prostorima ibla blabla. I za kaj, zapamto sam sta je gosn. Djule dotichni rekao, i citiram, znachi citiram.
-Nesretno voditelj: I, sta bi ste izjavili za kraj emisije?
-Djule-jos bih dodao samo to, da poruchim svim bendovima da ne pokusavaju i da se ne trude da sviraju i da naprave album, zato sto ce nas sledeci biti bolji od tog vasheg.

Ljudi, ovo je doslovno citat, i zapamtio sam ga iz razloga sto je to nesto najjadnije sto sam u zivotu chuo i bio sam zgrozen, i to toliko da ni vishe chasovno tushiranje ladnom vodom nije pomoglo A ne zaboravite, radim u novinam koje se zovu "SVET", i prochitao sam i chuo svakakva sranja u zivotu, ali nesto ovako jadno NIKAD.
Znaci ti si Cobanov zet???
Old 20-08-2008, 12:21 AM   #116
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
kakav crni endemol i ostale pro.kuce......gde je 3ka dur,idol...oni gledaju da uzmu kes,vuku tu decu skoro za dzabe naplacuju se iz grada u grad.Gde je ljubimica Cveta(lokalna voditeljka)strasnooooo
Bojim se da ce tako i biti, nazalost. A sto se narodnjaka tiche, pa nije Grand sve sto postoji. A sta cemo sa Radetom Jorovicem, Zoranom Jovanovicem uostalom
Old 20-08-2008, 12:24 AM   #117
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Znaci ti si Cobanov zet???
E, da sam ja zet neb se ja ovde zamlacivao sa nama
Old 20-08-2008, 12:26 AM   #118
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
Zasto bre Leso ti to stalno dozivljavas kao neki rat, pa zar mislis da su u Americi ljudi isfurali rap da bi ratovali sa kantrijasima.
Zanrovi muzike nastaju i poropadaju, ljudi slusaju pa neslusaju i svi prave od toga i neki biznis.
ne dozivljavam kao rat, ali uz ovoliko mladih generacija kojima je pink isprao mozak, pozdravljam sve sto ima veze sa po meni normalnom muzikom.
lesha is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2008, 12:27 AM   #119
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Grand vec duze vreme nefura "narodnjake". Kodnas se vec odavno ukorenila Rambova formulacija Turbo Folk, koja je podosta evoluirala od tada. Ja bi to danas formulisao (recimo) Ćušpajz Pop.
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2008, 12:29 AM   #120
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
E, da sam ja zet neb se ja ovde zamlacivao sa nama

.....polako ko zna
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules