|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
kotor kotor.. ma mijesham stalno..
![]() nisam tuzio chichu ali sam mu olupao kola tu na licu mesta.. ![]() ako vidish masnog reci mu da mu je sallijeri sa faxa rekao da prestane da se drogira i zavrshi fax.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Zadnji put sam ga vidio veselog, vracao se sa nekog afterparty-a sa dorcolskog key-a...... Oko 10-11am... Ja za nekim obavezama ili ko zna, a on kuci..
I bjese to dosta davno
aje Last edited by Rhino; 19-08-2008 at 06:50 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Ploče su samo presovani azmafon. Zelenkaste su i izgledaju na povr?ini isto kao azmafon, samo su tanke i tvrde a ne debele i mekane. Da bi na i?ta ličile, moraju da se ofarbaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
A, pa to mi nije bilo jasno..... posto ja imam neke bele, znaci one su farbane u belo. A ti si auto-lakom prskao te neobradjene, zelene?
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
pa zar ih nema u vise boja? Kada sam uzimao azmafon chile mi je pokazivao azma ploce i bile su u vise boja. Cak su i crvene imali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ako pitas mene ove su bile sive
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
"izvorno" su zelene sa gomilom raznih boja.. jerbo je sam azmafon miks razlichitih materijala.. ovo je isto to samo stishnjeno..
i posle toga mozete birati koju cete od ponudjenih boja.. i da li ce biti presvuchene nekom tkaninom ili pamukom... i tako dalje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
... sve ih farbaju u belo, to je valjda ta zastita (mada mogu da se naruce i bez toga) a posle se farbaju u koju boju hoces... a mogu i oni tamo (za odredjenu sumu) da ofarbaju u neku boju...
Pozz
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
To belo su ploče sa podlogom koje jo? treba da se ofarbaju u ?eljenu boju. Kad se ode u Azmu u Kg gde ih proizvode, na lageru imaju neke bez podloge i te sa podlogom. Uzmete bez podloge da sami stavite ili uzmete sa podlogom da sami farbate ili naručite u kojoj hoćete boji pa dođete posle po njih kad oni ofarbaju. Ja sam uzeo gomilu bez podloge i jo? mi stoje u gara?i jer sam u međuvremenu smislio ne?to drugo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pmoc oko maticne ploce | Demo | Computer Hardware | 4 | 24-05-2009 11:25 PM |
Foxconn ploce | Nemania | Computer Hardware | 5 | 20-10-2007 04:06 PM |
Azmafon i AD 5 ploce-kamion | CDLC | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 15-09-2007 01:09 AM |