|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Juce sam kupio ovu spravu (novu) i zaista je luda spravica. Ne mogu da se odvojim od nje ali imam jedan problem. Provalio sam kako da kontrolisem softver, one emulacije, itd., ali prva dva fader-a mi ne reaguju.
![]() Npr., mogu preko prva dva fadera da posaljem midi poruku ali se ne vraca nazad. Kad u softverskom mixeru pomerim fader ne pomera se i to vazi samo za prva dva kanala. Ostali rade.. ![]() Bas sam se razocaraoi samo razmisljam o tome kako ce me cimati da zamene spravu i da cu cekati milion godina. Ima li neko resenje? Mozda je neko imao slican problem? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Najvjerojatnije je mehanicki kvar.
Ne rade motori na prva dva fadera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Kad se "resetuju" tada rade.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ivan Lekic
|
![]()
Behringer .. nista novo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
e sad i ti ivane , kako onda bcr nema nikavih problema???? da cuknem vo drvo , nisam imao nikakav problem sa bcr-om ne vidim zasto je takva konstatacija i najboljima se desava da omanu .. (znaci ovo je prvi put da branim berindzer u svom zivotu zato sto volim bcr/bcf seriju)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ivan Lekic
|
![]()
posedujem ovu behringer spravu .. kompresor .. koja je stara kao biblija .. ali i dan danas boljeg kvaliteta izrade nego bilo koja nova njihova sprava .. ali tada su sve pravili u Nemackoj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
|
![]()
a mozda...ali bas mozda.......je moguce da je preset na bcf-u izmenjen (poj***n) pa su dva fadera podesena da ne reaguju na midi info. iz kompjutera.....
ovo sve pricam pod uslovom da je u onom obicnom (bcf) modu...ako je u mackie control modu onda bi trebalo da radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Ne poznajem ovu spravu uopste ali mi pada nesto na pamet. Ja koristim Novation Remote Zero SL midi kontroler i u njemu imam mogucnost da za svaku komandu podesim kakvu ce poruku da salje (CC, NRPN, RPN ili SYSEX). U zavisnosti od toga i reaguju dugmici, potovi i klizaci.
Mozda i na Behringeru postoji mogucnost takvog ili slicnog podesavanja za svaki klizac pa su ti na prva dva drugacije komande nego na ostalim klizacima. Proveri takvu mogucnost! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-Audio keystation 61es problem midi kontroler | buzUki | Computer Hardware | 0 | 04-04-2009 03:05 PM |
DIY Traktor MIDI kontroler | Fibra | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 05-10-2006 05:08 PM |