|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Kad se "resetuju" tada rade.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Lekic
|
![]()
Behringer .. nista novo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
e sad i ti ivane , kako onda bcr nema nikavih problema???? da cuknem vo drvo , nisam imao nikakav problem sa bcr-om ne vidim zasto je takva konstatacija i najboljima se desava da omanu .. (znaci ovo je prvi put da branim berindzer u svom zivotu zato sto volim bcr/bcf seriju)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ivan Lekic
|
![]()
posedujem ovu behringer spravu .. kompresor .. koja je stara kao biblija .. ali i dan danas boljeg kvaliteta izrade nego bilo koja nova njihova sprava .. ali tada su sve pravili u Nemackoj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]()
a mozda...ali bas mozda.......je moguce da je preset na bcf-u izmenjen (poj***n) pa su dva fadera podesena da ne reaguju na midi info. iz kompjutera.....
ovo sve pricam pod uslovom da je u onom obicnom (bcf) modu...ako je u mackie control modu onda bi trebalo da radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Moram da se pozalim na doticnu firmu posto mi je upravo danas "otkazala poslusnost" mikseta Behringer Xenyx 1622FX. Mikser je jos pod garancijom (kupljen 03.11.07.) i koriscen je samo u kuci, bukvalno nikad nije bio napolju (na onom displeju koji pokazuje br. efekta je jos netaknut fabricki najlon). Kupio sam ga da bi preko njega isli kompjuter i klavijature na monitore. Danas kad sam hteo da ga ukljucim, reagovao je tako sto je lampica koja sija plavo kada je ukljucen trepnula nekoliko puta i nista vise. Posto je mikseta kupljena u Artistu, zvao sam njihovog servisera koji mi je rekao da je otislo napajanje sto je, kako on kaze, njihova boljka! Ovih dana cu im je odneti na popravku pa ce definitivno videti o cemu se radi a do tada mogu da sviram samo na slusalice! ![]() Nije da kudim ovu firmu ali dobro cu razmisliti da li cu kupiti jos nesto njihovo! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-Audio keystation 61es problem midi kontroler | buzUki | Computer Hardware | 0 | 04-04-2009 03:05 PM |
DIY Traktor MIDI kontroler | Fibra | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 05-10-2006 05:08 PM |