Ide?...ja postavio pitanje za Logic, a najmanje se o logicu pričalo...imam original Cubase 4 full (ne studio) koji sam kupio u americi...bagovi o kojima pričam imaju generalno veze sa windowsima i pc komponentama koji se onda manifestiraju u Cubaseu...te?ko mi je reći koji bug ima jer dok neprobate logic ni neku?ite da su neke stvari u cubaseu u bugu...ali recimo ovako, ?ta nema cubase a jako koristi pri radu: nema? layere po kanalima, ako snima? loopirano neki audio signal, mora? u poolu pretra?ivati ?to si snimio dok u logicu to ima? odmah na osnovnom ekranu, u logicu se mo?e imati paralelno prozor za snimanje i prozor za spremanje traka, tako da mo?ete izbacivati neke trake iz prozora za snimanje i po potrebi ih ubacivati (a da nemorate imati 100 kanala od kojih su 60 mutiranih i da se razumijemo, cijelu TRAKU izbacujete i ubacujete bez obzira koliko u njoj ima audio sekvenci)...i tako to...mogao bih do jutra pričati, ali recimo osnovno: Cubase je rađen "windows" principom, a Logic "apple" principom...
P.S. ponovit ću ?to je jedan moj znalac izjavio: "Kupiv?i Apple, ugledao sam svjetlo na kraju mračng "PC" tunela..."
P.S.2: i ja sam isto ugladao svjetlo...
pozdrav ekipi i nemojte molim vas da se prepucavate već recite svoja iskustva...