Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Logic Studio (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23929)

dund0 11-08-2008 10:02 AM

Logic Studio

Radi li netko u Logicu? Moji prvi koraci su bili vrlo uspje?ni s obzirom da je Logic Pro 8 napravljen vrlo intuitivno i jako dobro radi te je snala?enje u njemu lagano...brzo sam se navikao s obzirom su Nuendo i Cubase 4 s kojima sam prije radio, vrlo bugoviti...Jel ima netko iskustva s Logicom?

silicon science 11-08-2008 11:25 AM

Re: Logic Studio

O kakavim bagovima prichas u vezi Steinberga.:confused: Ja nemam nikakvih problema.:wink:
Priche o bagovima mooozda mogu da prodju kada budete imali legalan, kupljen soft a ne H2O verzije pa onda kao ima bagove:banghead: :banghead: :banghead:

yoloko 11-08-2008 11:37 AM

radim na njemu.
uglavnom midi, a nekad i audio.
bagovi se desavaju ne tako cesto ali ima nekih gluposti na koje se moras navici.
sinhronizacija me ubija.
par puta sam hteo pobeci od njega ali nije mi islo, tako da skupljam parice za osx nuendo. :wink:

Sasha Fishter 11-08-2008 12:36 PM

kad smo kod logica, dal vam se dogada da nemozete midi notu potegnuti na recimo tocno jedan bar, nego ostaje kratka il mora biti preduga?

kejkz 11-08-2008 01:08 PM

Meni sve radi kako valja, sa sinhronizacijom nemam problema, a notama radim sta mi volja. Moze biti da mi je bagovita verzija, kada dobro radi, a svi ostali imaju problema ;)

yoloko 11-08-2008 01:44 PM

Quote:

Originally Posted by Sasha Fishter (Post 212679)
kad smo kod logica, dal vam se dogada da nemozete midi notu potegnuti na recimo tocno jedan bar, nego ostaje kratka il mora biti preduga?

pa valjda moze ali samo kad se priblizis.
i ja imam generalno problema sa snapom

Sasha Fishter 11-08-2008 02:19 PM

Quote:

Originally Posted by yoloko (Post 212686)
pa valjda moze ali samo kad se priblizis.
i ja imam generalno problema sa snapom

ma kad full zumiram nejde..imam logic 5.5.1. mozda zato..onda me obicno arpeggio zeza

milos 11-08-2008 03:21 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 212673)
O kakavim bagovima prichas u vezi Steinberga.:confused: Ja nemam nikakvih problema.:wink:
Priche o bagovima mooozda mogu da prodju kada budete imali legalan, kupljen soft a ne H2O verzije pa onda kao ima bagove:banghead: :banghead: :banghead:

Kaze covek da je sa verzijama 4 imao problema, znaci sve legalno...
A inace lep je Logic sekvencer, narocito paket koji se dobije za te novce je stvarno u fullu...

silicon science 11-08-2008 04:19 PM

Quote:

Originally Posted by milos (Post 212692)
Kaze covek da je sa verzijama 4 imao problema, znaci sve legalno...
A inace lep je Logic sekvencer, narocito paket koji se dobije za te novce je stvarno u fullu...

Da, samo sto nije rekao da je kupljen niti je rekao koji su to bagovi:confused:
Mozemo do sutra da pretpostavljamo. Da, nema "narodnih" verzija Cubasea 4 pa je kanda kupio, ili je samo tako rekao pa sad ti veruj

Everbeatz 11-08-2008 07:15 PM

Kao zanimljivost, Steinberg support preporucuje legalnim userima verzije 3 da instaliraju H2O verziju jer imaju veliki broj korisnika koji se zale da im dongle ne radi..tako da je H2O ucinio steinberg uslugu sklonivsi nezgrapni dongle koji je samo problem a ne neka narocito pametno resena zastita i ucinio Cubase stabilnijim softverom

Moguce je da momci iz te grupe sad i rade za Steinberg..sudeci po tome kako nema vise narodnih verzija:)

All times are GMT +1. The time now is 04:00 AM.