|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Radi li netko u Logicu? Moji prvi koraci su bili vrlo uspje?ni s obzirom da je Logic Pro 8 napravljen vrlo intuitivno i jako dobro radi te je snala?enje u njemu lagano...brzo sam se navikao s obzirom su Nuendo i Cubase 4 s kojima sam prije radio, vrlo bugoviti...Jel ima netko iskustva s Logicom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
O kakavim bagovima prichas u vezi Steinberga.
![]() ![]() Priche o bagovima mooozda mogu da prodju kada budete imali legalan, kupljen soft a ne H2O verzije pa onda kao ima bagove ![]() ![]() ![]() Last edited by silicon science; 11-08-2008 at 12:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
radim na njemu.
uglavnom midi, a nekad i audio. bagovi se desavaju ne tako cesto ali ima nekih gluposti na koje se moras navici. sinhronizacija me ubija. par puta sam hteo pobeci od njega ali nije mi islo, tako da skupljam parice za osx nuendo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
kad smo kod logica, dal vam se dogada da nemozete midi notu potegnuti na recimo tocno jedan bar, nego ostaje kratka il mora biti preduga?
![]() |
#5 |
banned
|
![]()
Meni sve radi kako valja, sa sinhronizacijom nemam problema, a notama radim sta mi volja. Moze biti da mi je bagovita verzija, kada dobro radi, a svi ostali imaju problema
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
ma kad full zumiram nejde..imam logic 5.5.1. mozda zato..onda me obicno arpeggio zeza
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A inace lep je Logic sekvencer, narocito paket koji se dobije za te novce je stvarno u fullu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Mozemo do sutra da pretpostavljamo. Da, nema "narodnih" verzija Cubasea 4 pa je kanda kupio, ili je samo tako rekao pa sad ti veruj Last edited by silicon science; 11-08-2008 at 04:22 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Kao zanimljivost, Steinberg support preporucuje legalnim userima verzije 3 da instaliraju H2O verziju jer imaju veliki broj korisnika koji se zale da im dongle ne radi..tako da je H2O ucinio steinberg uslugu sklonivsi nezgrapni dongle koji je samo problem a ne neka narocito pametno resena zastita i ucinio Cubase stabilnijim softverom
Moguce je da momci iz te grupe sad i rade za Steinberg..sudeci po tome kako nema vise narodnih verzija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Paul van Dyk - Logic/Euphonix studio video | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 2 | 15-08-2009 02:29 AM |
Apple Logic Studio | dejankuki | Audio Software | 0 | 23-07-2009 09:09 PM |
Apple Logic Studio | kejkz | Audio Software | 110 | 20-09-2007 08:17 PM |
Logic::: uvod u Logic Audio | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 12-06-2003 12:19 PM |