|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() drugo,... DSK brass,potpuno je free,kao i inace ceo DSK komplet.moze stosta da se uradi,proguglajte trece hypersonic xxl,uz malo editovanje preseta,moze ponesto da se iskoristi cetvrto plugsounds 6 (global),ima poneki iskoristljiv brass i jednu sekciju,a za plugsound pro sam cuo da izuva,nisam jos probao moj licni savet je da se posebno istretiraju razliciti preseti(truba,trombon,tuba,muted trumpet...)i po mogucstvu da se iskombinuje vise navedenih VST-ova,svaki instrument na zasebnom kanalu,da se lepo rasporede i posalju u stereo grupu poz... stize ti p.m |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
btw,probao sam taj TPS skoro,kod jednog drugara u studiju,mucili smo se sa nekim latino-brass section,nista nismo sa njim uradili,zajebavao nas je sa pitch shifting-om i jos nekim parametrima,jednostavno se cula "plastika i sintetika",ako znas na sta mislim..
btw.bolje na'vataj one garave Vranjance sa kombijem sa shtajge da ti za jednu crvenu odsviraju sta ti treba,onako iz drugog- treceg tejka ![]() poz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
naravno.. mora se odraditi posao, kao kad bi snimao trubadure.. ne volim sekcije, ali sam umeo i da naletim na jako lep zvuk sekcije.. al u tudjim pesmama..
![]() evo sad sam skinuo ono shto je buzge preporuchio pa cu da vam javim kakae.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() ...a zivo je zivo. Tacka. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
i zivo je skupo..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Gde ga nadje? aj baci neki link pliz... ne nadjem nigde...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
pa i nije mi neshto ovaj tsp.. boje su ok, al artikulacije nidje, il ja nisam provalio...
mada, opet.. nisam mogao samo tps da ostavim, morao sam da ga pokrijem sa saxlabom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
http://www.gearslutz.com/board/new-p...ass-sound.html
Eto ... za sto evrica , moze i sve sa aranzmanom ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
imam mali problem da poverujem u to da ce zvuchati valjano.. kapiram da ce biti ok odsvirano, al nece imati dushu.. ipak je cena stvano niska.. i ako rade pet pesama dnevno, jbg.. gubi se dusha..
i najbolji kuvar posle nekog vremena ni kuci ne kuva onako kako je kuvao.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]()
ti onda fino nauci da sviras brass sekciju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Solo instrumenti & VST plug-ins | sasa.ivkovic | Audio Software | 1 | 02-04-2009 02:51 PM |
aran?iranje (konstrukcija) brass sekcije? | makaay | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 01-09-2006 08:15 AM |
:: Universal Audio Solo 110 / Solo 610 :: | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 14-10-2005 04:55 PM |