|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
nemam bash para da snimam sve shto mi padne na pamet..
trenutno sam u nekom Tower of power fazonu, znachi prljavi funk soul sa dosta brass sekcija.. e sad, imam neku viennu i tu mi se nikako nishta ne svidja.. lepo je sve to snimljeno, ali artikulacija je nikakva.. probao sam sa garritain personal orchestra, ali tu mi se ne svidja kako je snimljeno sve, i nije mi to taj zvuk.. sa liquidom se ne bih previshe igrao, jer je to sample based vsti.. ajte ljudi, mora da ima neka solucija.. bar da zvuche koliko toliko zivahno, makar mi pojelo svu memoriju... btw, ranije sam imao saxlab, i on mi je bio ok za saxophone (dodushe, davno to beshe).. btw, @max: saxlab shto si mi dadnuo, ne moze da se raspakiva.. ![]() pozdrav i hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
TPS module? probao?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
jok..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]()
neko malo cudo, potrazi ga, to smo koristili za Lebisol neke brass partove... jedan .dll oko 76MB, super radi, dosta realan na nekim presetima.
potrazi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
SuperModerator
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
uuu... ne mogu da verujem da se i dalje prave mali ali dobri instrumenti..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
sad sam ga nashao.. 200 mb je..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
SuperModerator
|
![]()
?...mozda v2
![]() ![]() ...moj je oko 76mb... pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
joj, druze, juche sam potpuno zaboravio, doshao sam u studio da pokupim mikrofone i u 9 ujutru sam izashao bez njih, naravno.. mada, malo se i bojim da ih vucaram po kishi, pa i da ih zavijem u kesu i sve to..
sutra ti vracam obavezno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Solo instrumenti & VST plug-ins | sasa.ivkovic | Audio Software | 1 | 02-04-2009 02:51 PM |
aran?iranje (konstrukcija) brass sekcije? | makaay | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 01-09-2006 08:15 AM |
:: Universal Audio Solo 110 / Solo 610 :: | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 14-10-2005 04:55 PM |