|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
...i tako diskusija o car-audio processor-ima,sub woofer-ima,kutijama,pojacalima i manjku mesta u gepeku polako prelazi na mnoooogo zanimljiviji teren,tj.ergonomski problem,tacnije majnak mesta izmedju shalt-hoda menjacke rucice u 4.brzini i kolena saputnice olicenog u oskudno odevenoj mladjoj punoletnici
.......a tu onda vise nisu bitni ni wooferi ni klima,pa ni marka auta,samo kad se prevari i sedne pored dobrog "vozaca"...poz... p.s.: (ne bacajte pare dok na skupu tehniku god vam cice dobrovoljno sedaju na suvozacko mesto,znaci nije im do bass-a,nego da ih nesto drugo zatalasa!) |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Mason
|
Quote:
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
Quote:
poz |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Deki, imas tu pored tebe kod $arana onu malu radnjicu sto radi auto muziku i alarme. Ugradi pozadi one Pioneer zvucnike (3500 din) i to je to... i tako zadnje zvucnike i neces da slusas ti nego da dodas malo bass-a... a prednje vec imas...
...a za one mlade devojcice nemoj da palis raju kad u autu samo vozis tvoju buducu (jos malo) zenu inace bi u suprotnom bio rastavljen na cinioce ili dva-tri puta udaren snazno od zemlju... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Mason
|
Quote:
Sta je babi milo, to joj se i snilo ![]() A ti ne moras bas da me podsecas! Sad odoh u krpice da sanjam kako ne treba da radim neku bedastocu od pesme za novce, vec kako imam zadatak da u drustvu jedne strahovite lepotice skoknem Aston Martinom do ambasadora SSSR-a koji se bavi spijunazom i likvidiram ga minijaturnim pistoljem sakrivenim u sat, za svaki slucaj mu zatrujem sampanjac, potom napustim mesto dogadjaja (zajedno sa ribom) pripremljenim helihopterom iza zgrade iz kojeg cemo kasnije da iskocimo u more gde nas ceka gliser, pa da posle svega toga odmaramo u hotelskoj sobi sa pogledom kroz palmu na okean... i sve te stvari koje 007 i ja volimo ![]() Sto se tice zvuka za auto, mislim da ce moj izbor biti Pioneer sub, 4 satelita i pojachalo...
|
|
|
|
#6 |
|
MAO
|
ja cu na sve ovo samo zapevati - "those who feel me near, will obly and change their minds...'cause it's been so loong"
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Ali znas kako , pas koji laje ne ujeda ..... ......... osim ponekad ..... Pozdrav |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pro Member
|
Pa ne kazes koliko para hoces da potrosis?!
Pogledaj ovo, sta ce ti muzika u kolima pored ovoga? http://www.youtube.com/watch?v=7fbIxB7taaA Pitao si kako da namastis zvuk na ALfi, evo ovako nekako... Kod mene je Magnat, nazad elipse, napred u vratima sam zamenio i osmice dole i visoke gore, nije se mnogo sta dobilo na kvalitetu, jer su oni fabricki bili veoma pristojni, ali ovi nazad guraju bas pristojno, vezao sam ih na dva kanala sto su isli ka zadnjim vratima, zvucnici u njima sada ne rade! Opet kaem, koliko para toliko muzike, ili obrnuto... A to AD/DA i ostale munje, to moze, ali u nekom drugom prevoznom sredstvu, u Alfi muzika uglavnom ide na OFF, osim kad treba malo ovo-ono, tu onda wrooom ne pomaze mnogo... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Mason
|
Pa zar i ti sine Brute?
Evo jos jednog izdajnika ovde Dokle BRE mislite da cu ja da trpim ovo podrivanje moje mukotrpno gradjene lichnosti na temeljima Don Juan-a, 007 iz vremene Sean Connery-ja, sa pridodatim kljucnim elementima Clint Eastwood-a iz filma "Dobar, Los i Zao"??? Hocete da sve klinke ostanu u rukama ovih zutokljunaca konstruisanim na bazi napederichavog Brad Pitt-a? ![]() Ubicu BRE nekoga kao Robert De Niro u filmu "Taxista"! ![]() @kravadinka -Slazem se da Alfa Romeo ima zarazan zvuk, ali ne bas do te mere da mi ne treba muzika ![]() Oni zvucnici i visokotonci u prednjim vratima stvarno nisu losi, ali oni u zadnjim su bahhh... Pokusacu prvo sa zamenom samo tih u zadnjim vratima... mozda se dobije neki rezultat... Mada su oni Pioneer wooferi koje sam gledao .... mmmmmm... tesko je odoleti
|
|
|
#10 |
|
Pro Member
|
Kakav je to auto bez klime aj mi objasni... jel to zimski auto? ...ili mozda klima nije zdrava pa treba da se vodi racuna da se spusti samo do 5c razlike
muzike za muzike ...a klima mora da se ima... (amin... iliti tocka(.))! |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|