|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
znam da je bilo nekih reci o ovoj temi na forumu, ali sam u zescoj nedoumici, ne bih da bacam pare za nesto sto mi nece raditi, pa cisto da vidim sta ce da kazu ljudi koji su imali iskustva sa ovim stvarima, info iz prve ruke
![]() HVALAAAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Znaci nije kao PoCo gde kupis unplugged kartu i ona odmah pokupi sve efekte sa prve karte Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
pa i nije bas tako. Drugari i ja smo kombinovali kartice i nisu bas super radile.
Ako krenes da radis novi projekat na tim karticama onda ce sve super raditi, ali ako slucajno otvoris neki stari na kome si koristio plagove koji nisu autorizovani na obe kartice onda bude dosta problema. I ja sam im pisao u vezi toga i dobio sam prilicno interesantan odgovor tipa "na vasem nalogu imate 4 kartice, sto ne koristite neku od njih zajedno?!", a ako ipak nisam u mogucnosti da skinem novi softver i probam sa njim. Tako da nista, moj savet je bolje nemoj.
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
sve sto kazu kao papagaji je
Adding uad cards to an existing group that already has licensed plugins, will enable multiple uad cards to share plugins as long as they are all install in the same computer. Seperate computer require seperate plug in licenses. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Masterovanje grupa | Braca | Slobodan Milunović - Boban | 3 | 13-05-2009 08:22 PM |
Grupa KAL | zmaj | Pricaonica | 3 | 05-05-2009 02:26 AM |
94 razlicitih tipova ugovora | Pendula | Pravna Pitanja | 4 | 21-04-2009 11:59 PM |
Produkcija razlicitih zanrova | dexyco | Goran ?impraga | 6 | 01-11-2008 04:07 AM |
grupa STRIP... | bassystem | Promocija radova | 15 | 30-08-2006 12:17 AM |