|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Meni je OSX radio jako fino na ruDAW-u. Imao sam manjih problemčića rješenih u sat vremena sa dual monitorima. Inače sve 5...
|
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Neznam točno... Zna kejkz i diviner.
|
![]() |
![]() |
#14 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
ma ... javno kazem da je Imac klasican american rubbish za da ne kazem kakve ljude a da ne povredim gospodina markovica , probao sam imac sa sve logic 8 unutra , sve je to brale lepo ali lako se navuces i postanes sve razmazeniji ... svaka cast logicu kako je uradjen ali je previse pink oklop ... nemam ja nista protiv takvih kompjutera ali iskreno ja sam veoma zadovoljan sa svojim dual core procesorom i xp-om koji radi kako tako radi , na kraju krajeva nisam gejmer niti sta ja znam , meni je kompjuter potreban da radim muziku koju volim i zelim da radim i u poslednje vreme mnogo ali mnogo americkih dj-eva i producenata prelazi na pc iz razloga sto je isti hardware a ponuda sa softverom sve veca i veca
|
![]() |
![]() |
#16 |
banned
|
![]()
Aj bre sto ste dosadni, ko o cemu, babe o ustipcima. Ovi pajseri koji su izbacili taj dongle nisu uradili nista posebno sto vec nije prisutno na bilo kojoj "narodnoj" instalaciji osx-a koja je izasla u poslednjih 6-7 meseci, samo sto ce vam to lepo prodati. Od kada je konacno razbijen efi, odnosno od kada je uradjena njegova emulacija, na ne-mac kompjuterima se mogu koristiti apple-ovi stock kernel i drajveri, moze se koristiti i guid particionisanje i uraditi normalan update. Dakle, radi kao i svaki originalni Apple kompjuter.
Mac kompjuteri jesu obicne PC masine, i tu nema zbora, ko drugacije misli, gresi. Oduvek su to i bili... njihova osnovna prednost je ta sto se oko samog kompjutera ne morate mnogo petljati, dobijete ono sto platite + vrhunski os, kakav m$ nece napraviti jos koju godinu... ili mozda nikada. A zasto je to tako, ako zelite, probajte sami, to je bar danas lako. |
![]() |
![]() |
#17 |
Administrator
|
![]() Eto, keks je sve rekao...
Verzija OSXa je 10.4.10 mac nub edicija... Inace rade ljudi na ruDAW XTMu i video montazu samo tako, i to renomirani ljudi iz posla, koji rade ozbiljne stvari (masina radi gotovo svaki dan po nekoliko sati rendering, filtering, montazu). |
![]() |
![]() |
#18 |
Mason
|
![]()
Lako je tebi kad nemas ni Wartburg ni serijskijski Mercedes, vec Mercedes doradjen od strane AMG-a
![]()
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
Kompjuter je kao fikus, ako ga redovno zalivas, volis i pustas mu Baha, on lijepo raste i razvija se. A ako ga mrzis, lomis mu misa i pustas narodnjake, on se naljuti i nece vise da radi.
Pravilo vazi za sve x86 procesore, PowerPC, i Motorola. Pridrzavajte se toga i nikad vam nece crci hard disk na pola posla, nikad necete nista greskom obrisati, i nikad necete imati memory leak. E, da. Jedina razlika u odnosu na fikus-kad odete na odmor, nikako nemojte za zaduzite komsiju da ga zaliva! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|