![]() |
OSX on PC - USB dongle
http://www.efi-x.com/index.php?language=english
Quote:
|
Re: OSX on PC - USB dongle
Grrrr, ja danas pokusao instalirati Kalyway Leopard 10.5.2 i izbaci mi usred instalacije neko upozorenje da ne moze da instalira....:banghead::mad::mad::mad::mad::mad:
|
A jel mogu da pitam zasto stavljate Mercedesov V12 motor na wartburg?
Ako ima smisla i ja bih, zato pitam za objasnjenje... Pozdrav |
Ma inace to ljudima radi dobro,ako uspem videcu da okacim neke performance testove za Logic Studio:)
|
Quote:
Quote:
Pliz Slowstar , ne tretiraj ljude kao idiote , zasto bi ti to radio kada si ocigledno uzasno napaljen na Apple firmu ? Pliz , evo bas te ljubazno molim ..... voli Apple , super , ali nemoj ljude da smaras sa tvojim stvarim ... svima nam je jasna ta ljubav , svi znamo i navikli smo , ali ipak , sto je mnogo , mnogo je .... Pozdrav |
wartburg limuzina, opasna mashina..
zato sto su i novi mac-ovi takodje wartburg, samo nasminkan.. |
wartburg limuzina, mocna je masina, cetri metra lima, i pet meteri dima... e tako ide pjesma :) Na stranu sala, Max iskuliraj, vidis da nas Sloba sviju vata na sesnestasterac :) . Pretjerao jeste, ali Sloba je dobar drug, pa mu se moze oprostiti pokoji fetish :) ... |
Mihajlo ,koju verziju OSX isporucujes uz RUDAW, mislim koja po tebi provereno radi?
|
Quote:
|
Quote:
Ma kuliram mesecima ..... stvarno covek pretera .... a obecao je da nece i onda koristi svaku priliku .... :( Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 03:59 PM. |