Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 18-06-2008, 01:50 AM   #28
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: ko je kriv?

Quote:
Originally Posted by Hollywood View Post
ineresantno...

ovaj lik je dao bar 3-6 soma jura na spot koji se vrti samo na jubitu?

gde to vodi?

ocito je neciji mamin/tatin sin.
O tome ti ja pricam.....

@Oggy: Mnogo sam upucen u celu tu pricu oko Marchela, jer igrom slucaja, covek koji je sa njim u grupi bio na pocetku je sad sa mnom u grupi (ima ga i na prvom albumu kao gost), covek koji mu je gostovao na prvom albumu i koji mu je bio jedan od mentora mi je kum, odnosno ja sam njemu kum, covek koji mu je pravio vecinu instrumentala na prvom albumu mi je jako dobar prijatelj i covek sa kojim cesto radim, pa i sam Marchelo mi je prijatelj jos od 2002. godine, i znam sve kako je islo od pocetka pa sve dok nije izdao drugi album jer me tada nije vise ni zanimalo...Ali Marchelo je talentovan momak, pametan, radi i dobar je covek pre svega, forsira prave vrednosti itd...Ali je cinjenica da su mu se u karijeri namestile bile neke stvari, licno znam jos jedno 7-8 ljudi koji su mogli da urade isto sto i on ako ne i nesto bolje danas, Marchelo je definitivno jedna od svetlijih tacaka u Srpskom hiphop-u.
Jan is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules