Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-06-2008, 03:22 PM   #31
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Default Re: ko je kriv?

Ja sam jos tamo pomislio da ste se vi "uvredili" zato sto je to receno, ali to uopste nije bilo namenjeno vama.

Vi ste "zanatlije" i pravicete sve bez obzira na umetnicku tezinu toga, kao sto fudbaler profesionalac mora da igra 100& bez obzira da li mu se svidja zamisao trenera, i ja to potpuno razumem. Medjutim ako neko ucestvuje u necemu i onda zato sto je u tome ucestvovao pravi od gacica, tangi, gole guze i bmw-a umetnost ... e jbg

Ja cak mislim da i ti koji te pesme stvaraju, znaju da je to tesko sranje ali da se mase loze na to pa kao udri mile.

Kod nas je Pink mainstream, na zapadu cini mi se nije nista bolje. Da ima kvalitetne produkcije, svakako da ima, ali da su pesme po svom sadzaju nesto kvalitetne i za pamcenje, nesto i nisu ...

Ja bih prvi voleo da upalim MTV i da ne moram da ga gasim po ceo dan, samo kvalitetnu muziku da slusam ... ali nije tako. Mozda ja jednostavno nemam ukusa ... samo ne razumem zasto ta mainstream muzika prolazi jedino kod tinejdzera, kako kod nas tako i na zapadu.

Meni je to kao Holivud ... Krene film sve prsti, lomi, ne znas sta se desava ... prodje sve to i ti kazes boze dragi koja glupost
SumAnuT is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2008, 05:37 PM   #32
eterno
Junior Member

Ovaj momak je Hip-Hop isto koliko i Djogani i Dr. Iggy i svi slicni njima.

Nisam ljubitelj Hip-Hopa al jedan je Edo Maajka
eterno is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2008, 05:48 PM   #33
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

Ah cuj, danas svako radi sta hoce i sta se tu moze. nema kuknjave, nema pljuvanja nego samo tiha patnja
mislim da je najbolji recept napraviti neki mainstream da te ljudi snime i onda raditi kasnije sta god hoces... to je valjda onaj izlazak na megdan. jel?

https://goo.gl/images/Elp8Ee
Danny Lou is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2008, 06:56 PM   #34
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Znaci ne moze svako ko iole ima osecaj za ritam da bude dobar MC ili reper kako god...U ovom decku nema ni r od repera, repovanje nije samo puko pricanje u ritam....I u Srbiji ima puno dobrih repera (ne samo Bad Copy i Marcelo) nego je problem sto izdavacke kuce nece da izdaju reperima albume jer su se opekli sa kretenima, uz duzno postovanje, kao sto je ovaj na ovom linku
Ovog ni rodjena keva ni drugari nece da slusaju...
Tekst je pushka, flow nikakav - nema ga, vokal kretenski, dikcija gotovo smeshna, muzikica ok ali ne-ubedljiva....Ne moze ovakav lik da bude zvezda, decko je smesan...

EDIT: Pa i Bad Copy (u ovom sastavu) su svoj prvi cd (odnosno drugi "Sve sami hedovi") objavili za One Records a ne za Pink ili sta ja znam...Marcelo da nije upoznao momke iz Bassivity-a (koji su tad nesto radili) mozda ne bi nikad bio otkriven...Tako da to su samo nekoliko ljudi kojima se posrecilo a ima ih jos puno...

Last edited by Jan; 17-06-2008 at 06:59 PM.
Jan is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2008, 07:16 PM   #35
kejkz
banned

Quote:
Originally Posted by eterno View Post
Ovaj momak je Hip-Hop isto koliko i Djogani i Dr. Iggy i svi slicni njima.
E sada si me smrtno uvredio, a nisi ni znao da se pod mojim preudonimom krije ustvari dr Iggy.
Pa sta meni fali, bas sam kul i imam lepe decije pesmice, i vole me i tate i mame i bake i deke... i seke... neke... krvavo cu ti se osvetiti, zato idem sad u wc da secem vene... a ti vidi sta ces ... kad me budes nosio na dusi...

Niko vise nema razumevanja za nas, stare reper-dizelase...
kejkz is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2008, 07:21 PM   #36
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

ih bre cekaj te a pera i djole iz tapira tj tap011 ??? , do kje milan jedina svetla tacka u toj grupi

rispekt za velikog bleka i tapir's nightmare

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2008, 07:26 PM   #37
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Treba konacno napraviti razliku izmedju termina "posreciti" i "imati sta da kazes".
Dva navedena primera (iako licno ne preferiram BC zbog blagog osecaja mucnine koji mi izazivaju) nisu nikako ljudi kojima se "posrecilo", vec su to ljudi koji su ipak posebni. Svako na svoj nacin. Kad cujes, ne mozes da pogresis ko je u pitanju. Tu se ne radi o sreci, vec o radu i talentu. Neko je spomenuo Eda, evo ga tu sa nama Shot ("Elemental"). Da li se i njima "posrecilo"? Ne bih rekao. Uveren sam da su sve to itekako zasluzili.
Svako od njih je poseban i razlicit od "ostalih", ima sta da kaze i to radi na dobar, muzikalan nacin.
Na zalost, 99% ostatka su netalentovani dziberi koji gledaju filmove i MTV, pa misle da ako kazu da su iz getoa, da su "face", ili ako plasiraju neku krajnje sumnjivu, leksicko-lingvisticku bljuvotinu (gde je parametar "extra" izjednacen sa "sto nepismenije i deformisanije").
Naravno, postoji u tom jednom famoznom procentu i koji promil "vrednih, a jos uvek neotkrivenih", ali za njih nije frka, posto, ako stvarno jesu vredni, kad-tad dodju do afirmacije.
Potpisujem, dakle, da se ne radi o "puno", o "procentima", cak ni o "procentu", vec o "PROMILIMA" iz ponude oko nas.
Da ne bude zabune, mislim da je situacija sa "bendovima" jos tragicnija, na zalost. Tek tu ne bih mogao da napravim "top 5".

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2008, 08:05 PM   #38
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Treba konacno napraviti razliku izmedju termina "posreciti" i "imati sta da kazes".
Dva navedena primera (iako licno ne preferiram BC zbog blagog osecaja mucnine koji mi izazivaju) nisu nikako ljudi kojima se "posrecilo", vec su to ljudi koji su ipak posebni. Svako na svoj nacin. Kad cujes, ne mozes da pogresis ko je u pitanju. Tu se ne radi o sreci, vec o radu i talentu. Neko je spomenuo Eda, evo ga tu sa nama Shot ("Elemental"). Da li se i njima "posrecilo"? Ne bih rekao. Uveren sam da su sve to itekako zasluzili.
Svako od njih je poseban i razlicit od "ostalih", ima sta da kaze i to radi na dobar, muzikalan nacin.
Na zalost, 99% ostatka su netalentovani dziberi koji gledaju filmove i MTV, pa misle da ako kazu da su iz getoa, da su "face", ili ako plasiraju neku krajnje sumnjivu, leksicko-lingvisticku bljuvotinu (gde je parametar "extra" izjednacen sa "sto nepismenije i deformisanije").
Naravno, postoji u tom jednom famoznom procentu i koji promil "vrednih, a jos uvek neotkrivenih", ali za njih nije frka, posto, ako stvarno jesu vredni, kad-tad dodju do afirmacije.
Potpisujem, dakle, da se ne radi o "puno", o "procentima", cak ni o "procentu", vec o "PROMILIMA" iz ponude oko nas.
Da ne bude zabune, mislim da je situacija sa "bendovima" jos tragicnija, na zalost. Tek tu ne bih mogao da napravim "top 5".

Vazi Oggy, u pravu si.
Jan is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2008, 09:44 PM   #39
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Znam

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 17-06-2008, 11:21 PM   #40
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Kriv je toranj u Pizi

Last edited by OFF; 17-06-2008 at 11:24 PM.
OFF is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules